Dağdeviren, Salı Grubu'na Antalya Film Festivali'ni anlattı

Güncelleme Tarihi:

Dağdeviren, Salı Grubuna Antalya Film Festivalini anlattı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2016 17:06

 Dağdeviren, Salı Grubu'na Antalya Film Festivali'ni anlattı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ULUSLARARASI Antalya Film Festivali Direktörü Elif Dağdeviren, Salı Grubu'nun haftalık toplantısında, iş insanlarına festivali anlattı.
Salı Sanayici ve İşadamları Grubu'nun (Salı Grubu) haftalık buluşmalarına konuk olan Uluslararası Antalya Film Festivali Direktörü Elif Dağdeviren, sanayici ve iş insanlarına Antalya Film Festivali hakkında bilgiler verdi. Salı Grubu Başkanı Muharrem Koç'un başkanlığında, Emin Hesapçıoğlu'nun ev sahipliğindeki toplantıda konuşan Antalya Film Festivali Direktörü Elif Dağdeviren, festivale uluslararası ilginin her geçen yıl arttığını kaydetti.
Katılan sektörel konukların yanı sıra uluslararası yıldızlar ve basının da ilgi gösterdiğini anlatan Dağdeviren, festivalin Antalya'nın marka değerine katkısından ve bu katkının değerinden söz etti. Dünyanın ve Türkiye'nin en köklü sinema etkinliklerinden olan festivale Antalya halkının da daha fazla sahip çıkması için üniversitelerden belediyelere, sanayicilerden turizmcilere, kurumsal iletişimcilerden basına kadar festival süresince değil tüm bir yıl boyunca anlatılması gerektiğine işaret eden Dağdeviren, bu bilgilendirmenin kısa ve uzun vadede geri dönüşlerinin çok olumlu ve kalıcı olacağını düşündüğünü belirtti.
"KORTEJ BİZİM GONGOMUZ"
Festivalin olmazsa olmazı geleneksel kortejin de Antalya için öneminden söz eden Elif Dağdeviren, şöyle konuştu:
"Kortej Antalya için çok çok önemli. Bizim için de önemli. Nasıl New York, İstanbul Borsası açılışını 'gong'la yapıyor ve tüm dünyada marka oldu ise bizim açılış gongumuz da bu geleneksel kortej. Dünyada benzeri olmayan bu korteji de bir marka haline getirmek hayalimiz. Artık 'Sosyal Sorumluk ve Farkındalık Korteji' olarak adlandırıyoruz ve her yıl tüm ünlü konuklarımız bu sosyal sorumluluk çalışmalarımıza dikkat çekmek için korteje katılacak. Geçen sene korteje katılan Jeremy Irons, Kathleen Turner gibi isimler, aldıkları keyfi anlattıktan sona Catherine Deneuve 'Neden beni de çağırmadınız' dedi. Bu bile ne kadar farklı ve doğru işlenirse tek başına bile ne kadar güçlü bir etkinlik olabileceğinin işareti."
Toplantı sonrasında Salı Grubu'na üye kadın katılıcılara festival logolu bileklikler hediye edildi, festivalin gönüllü elçileri ilan edildi.

Haberin Devamı

Salı Grubu Başkanı Muharrem Koç da Elif Dağdeviren'e katılımından dolayı teşekkür plaketi verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!