Çocuklar Muratpaşa’da Mutlu

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar Muratpaşa’da Mutlu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2015 15:10

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NI NİSAN AYI BOYUNCA, MURATPAŞA’NIN DEĞİŞİK NOKTALARINDA ŞENLİK HAVASINDA KUTLAMAYI AMAÇLAYAN MURATPAŞA BELEDİYESİ’NİN ÇOCUK SOKAĞI ŞENLİĞİ COŞKUYLA SÜRÜYOR. MURATPAŞA BELEDİYE BAŞKANI ÜMİT UYSAL, EŞİ ÜMRAN UYSAL İLE BİRLİKTE SOĞUKSU-BAYINDIR PARK’TAKİ ÇOCUK SOKAĞI ŞENLİĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı nisan ayı boyunca, Muratpaşa’nın değişik noktalarında şenlik havasında kutlamayı amaçlayan Muratpaşa Belediyesi’nin Çocuk Sokağı Şenliği coşkuyla sürüyor. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, eşi Ümran Uysal ile birlikte Soğuksu-Bayındır Park’taki Çocuk Sokağı Şenliği’ni ziyaret etti.
Soğuksu-Bayındır Park’taki Çocuk Sokağı Şenliği’ne katılan ve çocukları kırmayıp bilye oynayan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Asfaltın, kaldırımın, parkın en iyisini yapıyoruz ama kentimizde yaşayan insanlarımızın, çocuklarımızın mutluluğu için de çalışıyoruz” dedi
“ÇOCUKLARLA BİRLİKTE BİLYE OYNADI”
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal şenlik alanında çocukların ve ailelerin sevgi gösterileri ile karşılandı. Başkan Uysal, büyük ilgi ve sevgi gösterileri nedeni ile şenlik alanını zorlukla gezebildi. Başkan Uysal; her oyun alanını ayrı ayrı ziyaret etti. Çocukların isteğini kırmayan Başkan Uysal, onların bilye oyununa eşlik etti.
“MUHTARDAN TEŞEKKÜR”
Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce organize edilen şenliğe, Muhteşem Yüzyıl dizisindeki ’Sümbül Ağa’ karakteriyle büyük beğeni toplayan Selim Bayraktar da katıldı. Soğuksu Mahalle Muhtarı Mustafa Aydın, mahallede iki gündür süren şenlik için vatandaşlar adına, Başkan Uysal’a teşekkür ederek, çiçek sundu.
‘ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞUNA PAHA BİÇİLEMEZ’
Şenliğe katılan 7’den 70’e herkesin sevgi gösterdiği Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal “Asfalt, kaldırım, park yapmak görevimiz ve de en iyisini yapıyoruz. Ancak bizim için en önemlisi; kentimizde yaşayan bütün vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın mutlu olması. Çocuklarımızın buradaki mutluluğu ve sevinci, bizler için paha biçilemez değerde” dedi.
“GELECEK HAFTA YÜKSEKALAN MAHALLESİ’NDE”
Muratpaşa Belediyesi Çocuk Sokağı Şenliği; nisan ayı boyunca her hafta sonu, 11-12 Nisan’da Yüksekalan Mahallesi Salı Pazarı’nda, 18-19 Nisan’da Konuksever Mahallesi 795 Sokak’ta ve 25-26 Nisan tarihlerinde de Falez Park’ta devam edecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!