CLK Akdeniz'den güvenli ödeme noktası

Güncelleme Tarihi:

CLK Akdenizden güvenli ödeme noktası
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2016 17:22

CLK Akdeniz'den güvenli ödeme noktası

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHZ) - CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş, abonelerine daha hızlı hizmet verebilmek amacıyla ödeme noktaları sayısını 43'e çıkardı.

CLK Akdeniz Elektrik, abonelerinin elektrik faturalarını hızlı ve güvenli ödemeleri amacıyla Antalya, Burdur ve Isparta'daki ödeme noktalarının sayısını bir yılda yaklaşık üç katına çıkardı. CLK Akdeniz Elektrik, 'N Kolay' bayileriyle anlaşmayla lisanssız ödeme noktalarının yarattığı mağduriyetin önüne geçmeyi hedefliyor. 2015 yılında 15 N Kolay ödeme noktasıyla hizmet veren CLK Akdeniz Elektrik, 2016 yılının ilk yarısında bu sayıyı 43'e çıkardı. Şirket, 2016 yılı sonunda N Kolay ödeme noktası sayısını 60'a çıkarmayı hedefliyor.

Aboneler, CLK Akdeniz Elektrik Müşteri Hizmet Merkezleri'nde gerçekleştirdikleri başta fatura ödemesi olmak üzere tüm işlemlerini hiç bir ek ücret ödemeden N Kolay ödeme noktalarından yapabilecek. Tüm istek ve öneri dilekçelerini bu ödeme noktaları aracılığıyla iletebilen aboneler, indirimli elektrik kampanyalarından faydalanmak için de N Kolay bayilerine başvuruda bulunabilecek.

CLK Akdeniz Elektrik, çok yakında abonelik ve abone değişikliği başvurularını da bu ödeme noktalarından kabul etmeye başlayacak. Abonelerinin lisanssız fatura ödeme noktalarında mağduriyetini azaltmak adına önlemler alan CLK Akdeniz Elektrik, N Kolay bayileriyle yaptığı protokolle, faturasını ödemediği için elektriği kesilen abonelerin ödeme yapılır yapılmaz elektriğinin açılması ve farklı ödeme noktalarından ekstra tahsilat ücreti ödemeden hizmetten yararlanmasını sağlıyor.

Hali hazırda Korkuteli İlçesi'nde bir müşteri hizmetleri merkeziyle (MÜHİM) hizmetlerini sürdürmekte olan CLK Akdeniz Elektrik, abonelerinden gelen yoğun talep üzerine ikinci ödeme noktası olan N Kolay Korkuteli Müşteri İşlem Merkezi'ni de hizmete açtı. Şirket, tahsilat başta olmak üzere abonelik, indirimli elektrik ve avantajlı tarifeler gibi birçok hizmetini tüketiciye daha konforlu bir mekânda sunacak.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!