CK Akdeniz'den eğitime özel tarife

Güncelleme Tarihi:

CK Akdenizden eğitime özel tarife
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2017 14:28

CK Akdeniz'den eğitime özel tarife

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - CK Akdeniz Elektrik, serbest tüketicilere yönelik hazırladığı yeni tarifesi 'Enerjim Eğitiyor'u abonelerine sundu.

Elektrik perakende sektöründe hizmet veren CK Akdeniz Elektrik, serbest tüketicilere yönelik hazırladığı özel tarifelerle abonelerine farklı avantajlar sunuyor. 'Tarifeni seç, tasarrufa geç' sloganıyla müşterilerine geçen yıl 'enerjim zamsız', 'enerjim akıllı' ve 'enerjim indirimli' tarifelerini, bu yıl da 'enerjim organik' ve 'enerjim kamu' tarifelerini sunan CK. Akdeniz Elektrik, son olarak 'enerjim eğitiyor' tarifesini abonelerine sundu.

FATURASI 82 TL'NİN ÜZERİNDEKİ HERKES YARARLANACAK

CK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli, 'enerjim eğitiyor' tarifesinden elektrik faturası aylık ortalama 82 TL ve üzerindeki tüm mesken abonelerinin yararlanabileceğini dile getirdi. 'Enerjim Eğitiyor'un önemli bir ihtiyaca cevap verdiğini belirten Değerli, "Her alanda daha güçlü bir Türkiye için eğitilmiş nesillere ihtiyacımız var. Sorumluluklarımızın farkında bir şirket olarak bu tarifeyi geliştirirken ailelere, çocuklarımıza nasıl destek oluruz diye ekibimizle düşündük ve enerjim eğitiyor tarifesini ortaya çıkardık. Bu kapsamda ilk ve ortaokul öğrencilerine internet üzerinden eğitim imkânı sunan bir paket hediye ediyoruz" dedi.

OKULİSTİK PAKETİ HEDİYE

Sektörde bir ilk olan enerjim eğitiyor tarifesini seçen aboneler, internet üzerinden eğitim desteği alabilecekleri 100 TL değerinde 6 aylık Okulistik paketine sahip oluyor. İnternet üzerinden ulaşılan bir eğitim ve öğrenme platformu olan Okulistik'ten ilkokul 1'inci sınıftan 4'üncü sınıfa, ortaokul 5'inci sınıftan 8'inci sınıfa kadar bütün öğrenciler, bu öğrencilerin aileleri, ilk ve ortaokullarda görevli öğretmenler ve eğitim yöneticileri yararlanabiliyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!