CK Akdeniz müşterileri için fidan dikti

Güncelleme Tarihi:

CK Akdeniz müşterileri için fidan dikti
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2018 12:32

CK Akdeniz müşterileri için fidan dikti

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - CK Akdeniz Elektrik, Antalya'da, 'Enerjim Organik' tarifesini seçen bin müşterisi adına Elmalı'da ilk etapta bin fidan dikti.

CK Akdeniz Elektrik, Mayıs 2017'de başlattığı 'Enerjim Organik' tarifesine geçen aboneleri için fidan dikiyor. Enerjim Organik tarifesini seçen her müşterisi için bir fidan diken ve 'yeşil gelecek sertifikası' veren CK Akdeniz Elektrik, ilk adımı Orman Haftası'nda attı. CK Akdeniz Elektrik, tarifeyi tercih eden bin müşterisi için Antalya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Elmalı'da belirlenen alanda ilk etapta bin fidan dikti.

'FİDAN SAYISINI 10 BİNLERE ÇIKARTACAĞIZ'

CK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli, müşterilerine sundukları tüm hizmetlerde taahhütlerini yerine getirdiklerini ifade etti. Değerli, "İlk fidanları dikmek için ağaç dikim döneminin gelmesini bekledik. 21-26 Mart Orman Haftası'nda da fidan dikme etkinliğimizi gerçekleştirdik. İlk etapta 1000 fidan diktik. Bu sayıyı 5 binlere, 10 binlere çıkartarak hem müşterilerimize hem de doğa ve çevreye karşı olan sorumluluklarımızı yerine getirmeye devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

TÜKETİCİLER ELMALI'YI SEÇTİ

CK Akdeniz Elektrik, fidanların dikileceği 'CK Akdeniz Hatıra Ormanı'nın yerini de tüketicilerin tercihine bırakmıştı. www.ckakdeniz.com.tr üzerinden düzenlenen ankette tüketicilere Kurşunlu, Korkuteli ve Elmalı seçenekleri sunulmuş ve 'Ormanınız nerede olsun?' diye sorulmuştu. Çoğunluğun tercihi olan Elmalı'da 10 hektarlık alanda fidanların ilk dikimi Orman Haftası'nda yapılarak toplumda bir farkındalık yaratılmak da hedeflendi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!