Çıraklık Okulu'na aşureli tanıtım

Güncelleme Tarihi:

Çıraklık Okuluna aşureli tanıtım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2016 10:09

 Çıraklık Okulu'na aşureli tanıtım

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde Çıraklık Eğitim Merkezi'nin tanıtımı için aşure yapıldı.

Kumluca Sanayi Sitesi'nde eğitim veren Çıraklık Eğitim Merkezi'nin tanıtımı için aşure etkinliği düzenlendi. Öğrenci ve öğretmenler tarafından hazırlanan etkinliğe Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Atacan Ertürk, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hakkı Salur, sanayi esnafı, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Çıraklık Eğitim Merkezi Müdürü Salih Günçay, "Okulumuz ilçe esnafı ve halk tarafından yeterince tanınmıyor. Sanayi sitesi içinde sıkışıp kaldık. Bunun için aşure etkinliği düzenledik. Sanayi esnafımızla birlikte düzenlediğimiz bu etkinliğimizde hem sanayi esnafıyla kaynaştık hem de ilçe halkına ilçemizde bir Çıraklık Eğitim Merkezi olduğunu hatırlatmış olduk. Okulumuzda 300 öğrenci eğitim görmekte. 6 öğretmen görev yapıyor. Berberlik, aşçılık, oto tamirciliği, elektrik ve elektronik, inşaatçılık, metal işleri ve mobilyacılık dallarında eğitim veriyoruz. Berber salonu, lokanta, mobilya atölyesi, oto tamir atölyesi, elektrik bakım atölyesi gibi 5 ayrı sınıfımız var. İdareci ve öğretmen odalarımız var. Okulumuzda eğitimli, işinde profesyonel esnaf yetiştiriyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!