CHP'nin seçim çalışmaları

Güncelleme Tarihi:

CHPnin seçim çalışmaları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2018 10:42

CHP'nin seçim çalışmaları

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KOKUTELİ, (DHA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, milletvekili adayları Cavit Arı, Özlem Şahin ve Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Korkuteli'nde vatandaş ve esnafla bir araya geldi.
CHP heyeti Korkuteli'nde ilk olarak Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti. Ardından esnafı ziyaret eden CHP heyeti, vatandaşlarla sohbet etti, seçim bildirgeleri hakkında bilgi verdi, destek istedi. Ziyaretlerde konuşan Cavit Arı, "24 Haziran'da sandığa gideceğiz. Aklımızın yettiği şekilde, demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan siyasi partilere herkese oyunu kullanacak. Memleket bizim. Memleketimize sahip çıkma adına herkes sandığa gidip, oyunu kullanmalı" dedi.
Türkiye ekonomisinin gelişmekte olan diğer ülkelerin çok gerisinde kaldığını iddia eden Arı,  "Türkiye'nin dış borç stoku 450 milyon doları aşmış durumda. Özel sektörün birikmiş faiz borçları ve cari açık nedeniyle döviz kurları sürekli artarken, ülkemiz yüksek faiz ve yüksek kurdan oluşan karanlık bir döngünün içine çekilmekte. CHP olarak Türkiye'nin ihtiyacı olan kalkınmacı atılımı gerçekleştireceğiz. Üretimde teknoloji atılımlarıyla daha yüksek katma değeri olan hedeflerimize ulaşacağız" dedi.
BUDAK: İSTİKRAR VARSA ERKEN SEÇİM NERDEN ÇIKTI
CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak ise partisinin ilçe binasında basın toplantısı düzenledi.
"İstikrar varsa erken seçim nerden çıktı" diye soran Budak, "İstikrar için Ak Parti'ye oy verecek olan vatandaşlara sesleniyorum; madem istikrar var niçin erken seçim kararı alındı. Erken seçim kararı alındı ise demek ki ters giden bir şeyler var. İstikrar için Ak Parti'ye oy vermeyin. Türkiye'de 17 milyon yoksul var" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!