CHP ilçe başkanına hırsız şoku

Güncelleme Tarihi:

CHP ilçe başkanına hırsız şoku
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2017 11:20

CHP ilçe başkanına hırsız şoku

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ANTALYA Kaş CHP İlçe Başkanı Ulaş Akbaş'ın evine hırsız girdi. Seslere uyanıp iki hırsızla boğuşan Akbaş, "Eşimin ve benim alyanslarımızı, eşime ait tek taş yüzüğü, eşimin cep telefonunu ve eşimin cüzdanındaki bir miktar parayı almışlar" dedi.

CHP İlçe Başkanı Ulaş Akbaş'ın Kalkan Mahallesi'ndeki Kalkan- Elmalı yolu şehir içi geçişindeki evine cuma saat 04.00 sıralarında iki hırsız girdi. Seslere uyanan Ulaş Akbaş bir süre iki hırsızla boğuştu ancak şüpheliler evden kaçmayı başardı.

Ulaş Akbaş, olayla ilgili şunları söyledi:

"Gece yatak odasında uyurken, çocuklarımın odasındaki sinyal çaldı. Bir anda uyandım. Hırsızın biriyle karşı karşıya geldim. Üstüne atladım. Boğuşurken elimden kaçtı. Kaçarken diğer hırsızla çarpıştı. Yere düştüler. Ben de üstlerine atladım. Panik içinde evin balkon kapısından kaçtılar. Bu sırada 156 jandarmayı aradım. Jandarma ekipleri 10 dakika içinde geldi. Yapılan tüm aramalara rağmen hırsızlar bulunamadı. Olaydan 20 dakika önce birileri Jandarma 156 Hattı'nı arayarak Kaş'a bağlı İslamlar Mahallesi'nde silah atıldığını söyleyerek nöbetçi ekibin İslamlar Mahallesi'ne gitmesini sağlamış. Evimdeki hırsızlık planlı. İki hırsız da leş gibi ter kokuyordu. Benim evim eski bir köy evi ve binanın üçüncü katında. Etrafında villalar var. Ama benim evimi seçmişler. Hırsızlar evin dışındaki üçüncü katın terasına çıkan merdivenden evin balkonuna geçerek balkon kapısından girmişler. Eşimin ve benim alyanslarımızı, eşime ait tek taş yüzüğü, eşimin cep telefonunu ve eşimin cüzdanındaki bir miktar parayı almışlar."

Olayla ilgili olarak Kalkan Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri araştırmalarını sürdürüyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!