Cevdet Yılmaz'a YÖREX daveti

Güncelleme Tarihi:

Cevdet Yılmaza YÖREX daveti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2016 14:34

Cevdet Yılmaz'a YÖREX daveti

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Kalkınma eski bakanı Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a YÖREX davetinde bulundu.

Bir programa katılmak üzere Antalya'ya gelen Cevdet Yılmaz ile bir araya gelen ATB Başkanı Ali Çandır, Yılmaz'ı bu yıl 7'ncisi 26-30 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX'e davet etti. YÖREX'le ilgili bilgi veren Çandır, Yılmaz'a Kalkınma Bakanlığı döneminde katıldığı YÖREX'te çekilmiş fotoğraflardan oluşan albüm hediye etti. Çandır, Kalkınma Bakanlığı yaptığı dönemde YÖREX'e verdiği destek nedeniyle Yılmaz'a teşekkür ederken, sözleşmelerin devam ettiği YÖREX'e şimdilik 67 ilin katılımının sağlanacağını bildirdi. Kalkınma ajanslarının da YÖREX'e önemli destekte bulunduğunu söyleyen Çandır, "YÖREX'e katılım her geçen gün artıyor" dedi.

YÖREX MÜKEMMEL BİR ORGANİZASYON

Cevdet Yılmaz da YÖREX'in mükemmel bir organizasyon olduğunu belirterek, “YÖREX'te Türkiye'nin tüm tatlarını, dokusunu görme fırsatı bulmuştum. Benim unutamadığım bir etkinlikti" dedi. YÖREX'in bu toprakların bereketine, emeğine sahip çıkma projesi olduğunu söyleyen Yılmaz, sosyal ve ekonomik yönüyle de desteklenmesi gereken bir organizasyon olduğunu kaydetti. Yılmaz, YÖREX'te emeği geçen Çandır'a teşekkür ederken, bu yılki YÖREX'in başarılı geçmesini diledi.

ATB Başkanı Çandır, ayrıca Cevdet Yılmaz'a TOBB'un Ankara'da düzenlediği 9. Ticaret ve Sanayi Şurası'yla ilgili bilgi verdi. Antalya ekonomisinin durumunu Yılmaz'a özetleyen Çandır, tarım ve turizmde yaşanan sıkıntıları anlatırken, borçlanma yapısıyla ilgili verileri paylaştı. İş dünyası ve hane halkının gelecek yıllara çıkmak için direncinin kırık olduğunu ifade eden Çandır, Antalya'nın ekonomik sıkıntıdan kurtulması için 'Antalya Yaklaşımı'na ihtiyacı olduğunu vurguladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!