Çetin'e Kekova'dan tam destek

Güncelleme Tarihi:

Çetine Kekovadan tam destek
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2018 10:00

Çetin'e Kekova'dan tam destek

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - DENİZ Ticaret Odası Antalya Şubesi'nin nisan ayında yapılacak olağan genel kurulunda başkan adaylığını açıklayan Demre Deniz Taşıyıcıları Kooperatifi Başkanı Ahmet Çetin, Kekova'da denizcilerle bir araya geldi. Kekovalı denizcilerden Çetin'e tam destek geldi.

Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi Başkan Adayı Ahmet Çetin, Kekova'nın merkezi olan Demre'ye bağlı Üçağız Mahallesi'nde denizcilerle toplantı yaptı. Toplantıya, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Özdemir Sevinç, Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Orhan Avcı, Kekova Yatçılar Derneği Başkanı Durali Aliçavuşoğlu ve Kekovalı teknecilerin tamamına yakını katıldı.

Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, "İlçemizde yıllardır Çayağzı Deniz Taşıyıcıları Kooperatifi Başkanlığını yürüten Ahmet Çetin, Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi Başkanlığına aday. Kendisi çocukluğundan beri sektörün içinde. Günübirlik yat turizminin merkezi olan ilçemizde bilgisiyle, tecrübesiyle yıllardır işini çok iyi yapıyor. Sektörün içinden geliyor. Kendisinin Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi Başkanlığını da en iyi şekilde yürüteceğine inanıyorum. Bu nedenle bu seçimde kendisine şahsım, ilçem adına, Antalya adına tam destek veriyorum. Kendisi başkan seçilirse Kekovalı denizcilerin sorunlarını çözeceğine inanıyorum" dedi.

Kekova Yatçılar Deneği Başkanı Durali Aliçavuşoğlu, "Kekovalı denizciler olarak Ahmet Çetin'e destek veriyoruz. Kendisi sorunlarımızı bilen içimizden biri" diye konuştu.

Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi Başkan Adayı Ahmet Çetin de şunları söyledi:

"Çocukluğumdan beri sektörün içindeyim. Kekovalı denizcilerin sorunlarını biliyorum. Zaman zaman işbirliği içinde sorunlarınızın çözümüne katkıda bulundum. Başkan seçildiğim takdirde öncelikli olarak Kekova'daki çekek yeri ve iskele sorununu çözme sözü veriyorum. Sizin sorununuz, benim sorunum olacak. Denizcilerin sorunlarının çözümü konusunda çalışma sözü veriyorum. Sürekli olarak sizlerle işbirliği içinde olacağım. Başkan seçildiğim takdirde ayda en ez bir kez sektör temsilcilerini ziyaret edeceğim. Sorunları yerinde görüp dinleyeceğim. Sizlerle çözüm üteceğim."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!