Çalımbay'dan Kadir'e yeşil ışık

Güncelleme Tarihi:

Çalımbaydan Kadire yeşil ışık
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2016 12:25

Çalımbay'dan Kadir'e yeşil ışık

Haberin Devamı

 

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - ANTALYASPOR'da sezon başında kadroda düşünülmediği için lisans çıkarılmayan 7 futbolcuyu takibe alan teknik direktör Rıza Çalımbay, Kadir Bekmezci'yi ikinci yarı takıma dahil etmeyi planlıyor.

Antalyaspor'da sezon başında kadroda düşünülmediği için lisans çıkarılmayan Can Arat, Şahin Aygüneş, Ahmet Aras, Kadir Bekmezci, Raish Mbolhi, Abdel Diarra, Lamine Diarra, teknik direktörlük görevine Rıza Çalımbay'ın gelmesinin ardından Hasan Subaşı Tesisleri'nde takımdan ayrı antrenörleri eşliğinde çalışmalara başladı. Ara transfer döneminde bu oyunculardan 1 ya da 2'sini takıma dahil etmeyi planlayan Çalımbay, 7 futbolcuyu takibe aldı.

Kadrodaki yabancı futbolcu sayısının fazlalığına dikkati çeken Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, tüm futbolcuların devre arasına kadar değerlendirileceğini ve Çalımbay'ın talebi doğrultusunda bazı oyuncularla yolların ayrılabileceğini söyledi. Kadro dışındaki futbolculardan bazılarının Çalımbay'ın takibinde olduğunu aktaran Öztürk, futbolcuların Antalyaspor'a katkı sağlamak için performans sergilemesi gerektiğini söyledi.

Kadrodaki yerli futbolcu azlığından zaman zaman yakınan Çalımbay'ın da devre arasında Kadir Bekmezci'yi takıma dahil edip, ikinci yarıda da forma şansı tanıması bekleniyor. Kadir Bekmezci'nin yanı sıra Şahin Aygüneş de Çalımbay'ın performansını takip ettiği öncelikli futbolcular arasında yer alıyor.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!