Büyükşehir Plajlarında Sezon 14 Haziran’da Açılıyor

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir Plajlarında Sezon 14 Haziran’da Açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2015 11:30

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 14 HAZİRAN’DA DÜZENLENECEK “YAZA MERHABA PARTİSİ” İLE DÜNYA HARİKASI 5 PLAJININ SEZON AÇILIŞINI YAPIYOR.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 14 Haziran’da düzenlenecek “Yaza Merhaba Partisi” ile dünya harikası 5 plajının sezon açılışını yapıyor.
Kadınlar Plajı, Konyaaltı Plajı, BeachPark, Sarısu Mesire Alanı Plajı ve Beldibi 1 Atatürk Parkı Plajı Antalyalıları bekliyor. 14 Haziran’da Kadınlar Plajı’nda düzenlenecek Yaza Merhaba Partisi’nde, Büyükşehir Belediyesi’ne ait plajların toplu açılışı gerçekleşecek. Kadınlar Plajı, Konyaaltı Plajı, BeachPark, Sarısu Mesire Alanı Plajı ve Beldibi 1 Atatürk Parkı Plajı’nda sezon resmen başlamış olacak. Büyükşehir Belediyesi’nin halka açtığı plajlar, belediye şirketlerinden ANET tarafından işletilecek.
KADINLARA VIP HİZMET
Kadınların görüşleri doğrultusunda yaklaşık 1 milyon liralık yatırımla yenilenen Kadınlar Plajı’nın VIP kalitesinde plaj hizmetiyle binlerce kadını ağırlamaya hazırlandığı, plajda, geçen yıl 1050 olan şezlong sayısı 1500’e çıkarıldığı, yürüme yollarının tamamına kilit taş yapıldığı,plaj bünyesinde bu yıl Türkiye’de ilk olarak hamam, SPA ve sağlık merkezi hayata geçirildiği belirtildi. Kuaför hizmeti de verilecek plajda, çocuklar için oyun parkları kurulduğu, 70 dönümlük plaj alanı çiçek bahçesine dönüştürüldüğü, çimlendirilen alanda kadınlara, pilates, aerobik, step dersleri verileceği ve kadınların, spor aletleri ile fitness yapılabilecekleri ifade edildi. Plajda ayrıca kum sahada voleybol ve beton sahada basket oynanabileceği bildirildi. Kadınlar Plajı’nda kadınlardan gelen talep doğrultusunda kum banyosu da oluşturulduğu, çocuk parkı engelli çocukların da kullanabileceği şekilde engelsiz parka dönüştürüldüğü, plaj alanında et ve balık lokantaları ile pastane de bulunduğu belirtilirken, tüm çalışanlarının kadın olduğu plajda, 4 kadın cankurtaran görev yaptığı kaydedildi.
SARISU MESİRE ALANI
Büyükşehir Belediyesi, Sarısu Mesire Alanı Plajı’nda da düzenlemeler yapıldığı belirtilirken, Büyükşehir Belediyesi ve ANET A.Ş. tarafından Sarısu’ya toplam 2 milyon 341 bin TL yatırım gerçekleştirildiği bildirildi. Alanda bulunan piknik masası sayısının 860’a, otopark kapasitesinin ise 500 araçtan 1500’e çıkarıldığı ifade edildi.
KONYAALTI PLAJI
Konyaaltı sahilinde de 1,2,3,4 ve 5 nolu plajlarda şezlong, şemsiye, duş gibi tüm plaj hizmetleri geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine ücretsiz verileceği açıklanırken, 6,7,8,9 ve 10 nolu plajların ise vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda ücretli olacağı bildirildi. Ücretsiz plajlarda 3 bin 500 şezlong ve 1500 şemsiye, 20 soyunma kabini bulunacağı açıklandı.
BELDİBİ 1 ATATÜRK PARKI PLAJI
Büyükşehir Belediyesi, bu yıl ilk kez işleteceği Beldibi 1 Atatürk Parkı Plajı’nı da ücretsiz halk plajı haline getirdi. Beldibi plajında halk plaj hizmetlerine para ödemeyeceği, sahilde çay bahçesi ve fast food tarzı 3 büfe bulunacağı belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!