Boztaş: OSB ilçe ekonomisini güçlendirecek

Güncelleme Tarihi:

Boztaş: OSB ilçe ekonomisini güçlendirecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2018 17:48

Boztaş: OSB ilçe ekonomisini güçlendirecek

Haberin Devamı

 

MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, organize sanayi bölgesi (OSB) kazandırarak ilçe ekonomisini çeşitlendirip güçlendireceklerini söyledi.

MATSO'nun 1 Nisan'da gerçekleşecek olan seçimde yeniden mavi listenin başkan adayı olan Ahmet Boztaş, görevde olduğu süre zarfında Manavgat ticaret hayatının canlanması, ilçe ekonomisinin çeşitlenerek güçlenmesi için birçok çalışmaya imza attıklarını söyledi. MATSO'ya 5 yıldızlı oda unvanı kazandırdıklarını aktaran Boztaş, ekibiyle birlikte önümüzde dönemde ilçe ekonomisinin birçok sektörde daha da güçlenmesine katkı sağlamayı hedeflediklerini kaydetti.

Manavgat'ın turizmin yanında organize sanayi bölgesi kurularak bölgenin kendi ürünlerini işleyebilir hale gelmesi, ilçenin bir öğrenci şehri olması, oda üyelerinin daha ucuz krediye ulaşabilmesi ve daha birçok konuda çalışmaya imza atmayı hedeflediklerini vurgulayan Başkan Boztaş, "Görevde olduğumuz süre zarfından ilçemize OSB kazandırabilmek için yoğun çaba sarf ettik. Yaptığımız girişimlerde de hazineye ait OSB'ye yetecek arazi konusunda sıkıntı yaşıyorduk. Resmi müracaatını yaptığımız ve ocak ayı içerisinde MATSO olarak yaptığımız faaliyette siyasi destek sözünü de almış olduğumuz Manavgat OSB'yi şehrimize kazandırarak ekonomimizi çeşitlendirip güçlendireceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!