Belediyeden başarılı pehlivanlara ödül

Güncelleme Tarihi:

Belediyeden başarılı pehlivanlara ödül
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2017 09:45

Belediyeden başarılı pehlivanlara ödül

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ Belediye meclisinde 656'ncı Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başarı gösteren Korkuteli Belediyesi pehlivanları ödüllendirildi.

Korkuteli Belediyesi'nin eylül ayı meclis toplantısı yapıldı. Başkan Hasan Gökce'nin yönettiği oturumda Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başarı gösteren Korkuteli Belediyesi pehlivanlarından Okan Acar, Süleyman Kozakoğulları, Semih Tomaş ve Muhammet Şeref Akay'a para ödülü verilmesiyle ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu'nun raporu görüşüldü.

Başkan Hasan Gökce, "Hem geleceğe teşvik, moral ve motivasyon olması hem de Korkuteli Belediyesi olarak sporun tüm branşlarında olduğu gibi Korkuteli'nin adını duyuran, marka değerine değer katan sporculara vermiş olduğumuz desteği olimpiyatlarda dereceye girmiş olan bu kardeşlerimize de vermemiz gerektiğini düşünerek bu teklifi meclisimize getirdik. Tüm pehlivanlarımız tebrik ediyoruz. Onların bu başarısının diğer pehlivanlarımız için de örnek teşkil etmesini ve özellikle yağlı güreşlerde başarıya susamış olan Korkuteli'yi ve Korkutelilileri bu ata sporuna daha çok bağlamalarını, heveslendirmelerini ve görsel anlamda tatmin etmelerini diliyoruz. Bu pehlivanlarımıza vereceğimiz para ödüllerinin de tüm güreşçilerimiz için bir moral değer olmasını temenni ediyorum" dedi.

Başkan Gökce'nin konuşmasının ardından karar meclise sunuldu. Yapılan oylama sonucu pehlivanlardan Okan Acar'a 10, Süleyman Kozakoğulları'na 5, Semih Tomaş ve Muhammed Şeref Akay'a ise 3'er Cumhuriyet altını verilmesi oybirliğiyle kabul edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!