Bayram şekerleri vitrinde

Güncelleme Tarihi:

Bayram şekerleri vitrinde
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2018 11:34

Bayram şekerleri vitrinde

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - KURBAN Bayramına sayılı gün kala, bayramlık şeker, çikolata ve tatlılar vitrinleri süslemeye başladı.

Alışveriş merkezleri başta olmak üzere kent pastanelerinde de hazırlıklar tamamlandı. Şeker, draje, çikolata ve bayramlık tatların tanıtıldığı vitrinler, rengarenk görünümleriyle hem göze hem damağa hitap ediyor.

Özlem Pastanesi geleneksel şeker vitrinini her bayram olduğu gibi Kurban Bayramı için de renkli şeker ve drajelerle süsledi. Tepsi tatlı siparişlerinin alınmaya başlandığını belirten Özlem Pastanesi sahibi Bora Okumuşoğlu, şerbetli tatlıların yanı sıra, draje, şeker ve çikolataların da yoğun satışının yapıldığını söyledi. Siparişlere yetişmek için imalathanenin çalışma sistemini 3 vardiyaya çıkardıklarını anlatan Okumuşoğlu, bayram tatlıları ve çikolataya ilginin yoğun olduğunu söyledi.

Okumuşoğlu, “Madlen çikolata fiyatlarımız 39 TL ile 63 TL arasında. Bayram şekerleri 30 TL special çikolatalarımız özel paketleriyle birlikte 49 ile 110 TL arasında satılıyor" dedi. Şerbetli tatlıların kilogram fiyatları da belirlendi. Cevizli baklava 55 TL, fıstıklı baklava 85 tl, fıstıklı şöbiyet 95 tl, dilberdudağı 60 tl, sarı burma 60 tl, kadayıf çeşitleri 50 tl, şekerpare ise 40 TL'den satılıyor.

Bayrama özel hazırlanan 'Kız isteme çikolatası Gondol-özel tüllü paket' ise bayramda kız isteyeceklere renkli seçenek sunuyor. Kız isteme çikolatasının içeriğinde special çikolata, draje çeşitleri ve dekorlu çikolata bulunuyor. Fiyatı ise 300 TL ile 550 TL arasında değişiyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!