Başpehlivan Okulu'dan başhekime ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başpehlivan Okuludan başhekime ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2018 11:52

Başpehlivan Okulu'dan başhekime ziyaret

Haberin Devamı

 

KUMLUCA, (DHA) - TARİHİ Kırkpınar Güreşleri Başpehlivanı Orhan Okulu, Kumluca Devlet Hastanesi Başhekimi Ayşegül Alkan'ı ziyaret etti.

Başpehlivan Orhan Okulu, Kumluca Devlet Hastanesi'ne antrenörü Kemal Yılmaz, eşi Ayfer Okulu, kızı Zeynep Okulu ve 15 aylık oğlu Hamza Okulu ile birlikte geldi. Başhekim Ayşegül Alkan bir süre Başpehlivan Orhan Okulu ile sohbet etti. Ayşegül Alkan, Okulu'ya güreşlere nasıl hazırlandığını, güreşler esnasında moral ve motivasyonunu nasıl kontrol ettiğini, kendi güreşini daha sonra izleyip izlemediğini sordu. Orhan Okulu ise güreşlerden önce heyecanın başladığını, güreş sahasında tamamen güreşe odaklandığını ve başarıyı elde ettiğini anlattı.

Başhekim Ayşegül Alkan, "Kumluca ilçemizin gururu olan Türkiye Cumhuriyetimizin Başpehlivanı Orhan Okulu'nun hastanemizi ziyaret etmesi bizleri çok mutlu etti. Ailesiyle birlikte ziyaret etmesi ayrı bir mutluluktur. Çok memnun olduk" dedi.

Orhan Okulu da "Kumluca Devlet Hastanesi halkımızın sağlığını emanet ettiği bir yerdir. Çocuklarımız, aile büyüklerimiz ve bizler en küçük rahatsızlığımızda hastanemize geliyoruz. Her şeyin başı sağlıktır. Tabii ki hastanemizi ziyaret edeceğiz. Güreş tutarken bile sakatlanmalara karşı onlar bizim yanımızda oluyor. Haftasonu Korkuteli Altın Kiraz Güreşlerimiz var. Ardından Tarihi Elmalı Yeşilyayla Güreşlerimiz var. Özellikle Elmalı Güreşlerimiz çok iddialı müsabakalarla geçecek bir güreş, sürekli antrenman yapıyoruz. Kısa da olsa ailemizle birlikte moral ve motivasyon topluyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!