Başkan'la özçekim

Güncelleme Tarihi:

Başkanla özçekim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2016 13:52

Başkan'la özçekim

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - DÖŞEMEALTI Belediye Başkanı Turgay Genç, Yeşilbayır İlk ve Ortaokulu tarafından düzenlenen kermese katıldı.

Döşemealtı Yeşilbayır Mahallesi'ndeki Yeşilbayır İlk ve Ortaokulu'nun geleneksel olarak okul yararına düzenlediği kermes, okul bahçesinde yapıldı. Okul aile birliği üyeleri, öğretmen, öğrenci ve velilerin yanı sıra vatandaşlar tarafından da büyük ilgi gören kermese Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç de katıldı. Başkan Genç, öğrencilerin eğlenmesi için bahçeye kurulan balon park için bilet satın alıp öğrencilere dağıttı. Turgay Genç, yine öğrenci ve velileri tarafından hazırlanan yiyeceklerden satın alıp katılanlara kendi elleriyle dağıtırken minik çocuklar Başkan Genç ile özçekim yaptı.

El yapımı gemi maketi de satın alan Başkan Genç, tüm stantlardan alışveriş yapıp velilerle uzun uzun sohbet etti. Büyük bir coşku içinde geçen kermeste öğrenciler dans gösterileri de sunarken bu gösterileri izleyen Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, öğrenci ve öğretmenlerle kahvaltı yaptı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!