Başkan Uysal'dan öğrencilere mesaj

Güncelleme Tarihi:

Başkan Uysaldan öğrencilere mesaj
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2017 13:20

Başkan Uysal'dan öğrencilere mesaj

Haberin Devamı

 

ANTALYA (DHA) - MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, 2016- 2017 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla karne alan tüm öğrencileri kutladı, 10 Haziran Cumartesi başlayacak LYS maratonunda tek dökecek gençlere de başarılar diledi.
Başkan Uysal, 2016 - 2017 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla mesaj yayımladı. Muratpaşa'da 100 bine yaklaşan sayıda öğrencinin ve ailesinin bugün karne sevinici yaşadığını belirten Başkan Uysal, “Karne notları ne olursa olsun bütün çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyorum. Onlara, sen derece eğlenceli, özgürce koşup oynayıp, arkadaşlarıyla ve aileleriyle zaman geçirecekleri mutluluk dolu bir tatil diliyorum. Size daima destek olan velilerinizi ve öğretmenlerinizi kutluyorum" diye konuştu.
Ancak, üniversiteye hazırlanan öğrenciler için hala maratonun devam ettiğini belirten Başkan Uysal, 10 Haziran Cumartesi başlayacak ve iki hafta sonu devam edecek LYS'ye girecek öğrencilere de başarılar diledi.
Fırsat eşitliğinin olmadığı, giderek ticarileşen eğitim dünyasında Muratpaşa Belediyesi'nin kısa adı MURGEM olan Gençlik Eğitim Merkezi'yle hem öğrencilerin hem de ailelerin yanında olmaya çalıştığını kaydeden Başkan Uysal, şunları söyledi:
“MURGEM'le bu yıl üniversite sınavlarına hazırlanan 1090 öğrencimizden 1071'i baraj puanını geçerek LYS'ye girmeye hak kazandı. Büyük Muratpaşa ailesinin bir parçası olarak gördüğümüz gençlerimize baktığımızda, Türkiyemiz'in, demokrasimizin emin ellerde olduğunu görüyoruz. Ülkemizin geleceğinin aydınlık, geniş ufuklu ellerde olduğunu görüyor ve mutlu oluyoruz. LYS'de aldıkları sonuçlar, karne notları ne olursa olsun hepsi ama istisnasız hepsi bizim çocuklarımızdır. Çocuklarımızın onları Çocuklarınızı notlarına göre değil yüreğimizdeki ana-baba sevgisiyle kucakladığımızı ve aldıkları notlardan, puanlardan çok daha değerli olduklarını bilmelerini istiyorum."

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!