Başkan Tütüncü, öğrencilere forma dağıttı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tütüncü, öğrencilere forma dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2018 14:10

Başkan Tütüncü, öğrencilere forma dağıttı

Haberin Devamı

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şehit Kahraman Çelikbaş Ortaokulu'nda öğrencilere forma dağıttı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaklaşık 2 ay önce bilişim sınıfı açtığı Şehit Kahraman Çelikbaş Ortaokulu'nda okulun öğrencilerine 1200 yazlık ve kışlık forma hediye etti. Kepez'de okullarla ilgili gelen her türlü talebe cevap verdiklerini belirten Başkan Hakan Tütüncü, kendisinin ve belediyesinin her zaman eğitimin destekçisi olacağının altını çizdi. Öğrencilerden derslerine çok iyi çalışma sözü alan Başkan Tütüncü, "Her zaman söylüyorum. Benim evde bir tane çocuğum var. Ama sokağa çıkınca binlerce çocuğum var. Sizler hepimizin çocuklarısınız" diye konuştu. Eğitim standartlarını iyileştiren tüm gelişmeleri anlatan Tütüncü, öğrencilerden bunun karşılığında derslerine daha iyi çalışmalarını istedi.

ÖĞRENCİLERİ MOTİVE ETMELERİNİ İSTEDİ

Başkan Tütüncü, konuşmasında daha önce kendisinden talep edilen okulun kapı ve pencerelerinin yenilenmesi ve okulun boyanması talebinin de yaz tatili sırasında gerçekleştireceklerini söyledi. Törenin ardından yine öğretmenler odasında eğitmenler ile bir araya gelen Hakan Tütüncü, öğretmenlerden öğrencileri daha motive edici ve daha geniş ufuklar belirlemelerinde yardımcı olmalarını istedi. Öğrenciler adına konuşan bir kız öğrenci, çöp toplayıcısı gençlerin öğrencileri rahatsız ettiğini belirtmesi üzerine, Başkan Tütüncü, tedbir alınması için hemen İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü aradı. Tütüncü, partisinin mahalle temsilcisi ve muhtarın da bu konun takipçisi olmasını istedi. Başkan Tütüncü, okuldan ayrılmadan önce her öğrenciye Anadolu Oyuncak Müzesi davetiyesi hediye etti.

KLİMASIZ SINIF KALMADI

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, daha önce de okuldaki bozuk klimalar nedeniyle üşüyerek ders gören öğrenciler olduğunu öğrenmiş ve hemen talimat vererek klimasız sınıf kalmamasını sağlamıştı. Başkan Tütüncü tarafından Şehit Kahraman Çelikbaş Ortaokulu'na bir süre önce de bilişim sınıfı hediye edilmişti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!