Başkan Türel'e galibiyet sözü

Güncelleme Tarihi:

Başkan Türele galibiyet sözü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2017 13:59

Başkan Türel'e galibiyet sözü

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYASPOR Basketbol Takımı teknik heyet ve oyuncuları, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e Balıkesir Karesi maçını kazanaral 1'inci Lig'e yükselme sözü verdi.

Türkiye Basketbol 1'inci Ligi'ne yükselmeyi hedefleyen Antalyaspor, 10 Bin Kişilik Salon'da oynadığı maçta Tofaş Gelişim'i 74- 55 yendi. Maçı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de izledi. Türel, karşılaşma sonrası Antalyaspor A.Ş. Başkanı Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır, Basketbol Kurulu Başkanı Güray Kanan ve yöneticilerle sporcuları tebrik etti. Daha sonra soyunma odasına giderek genel menajer Doğan Hakyemez, antrenör Alaaeddin Yakan, teknik ve idari ekip ile oyuncuları kutlayan Türel, Balıkesir Karesispor ile deplasmanda oynanacak son maçı kazanarak 1'inci Lig'e çıkmaları sözü istedi.

Menderes Türel, “Size güveniyoruz. Balıkesir Karesi maçını kazanarak 1'inci Lig'e yükseldiğinizde gönülleri fethedecekseniz" dedi. Yöneticiler, idareciler, teknik heyet ve oyuncular, el ele vererek Balıkesir Karesi maçı için galibiyet sözü verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!