Başkan Sözen'den öğrencilere ödül

Güncelleme Tarihi:

Başkan Sözenden öğrencilere ödül
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2018 13:02

Başkan Sözen'den öğrencilere ödül

Haberin Devamı

 

MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklar için hazırlanan mangala turnuvası ve 'Benim Bir Hayalim Var' konulu uygulamalı resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen tarafından verildi.

Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programda, mangala turnuvası ve resim yarışmasında dereceye giren 14 öğrenciye madalyaları Belediye Başkanı Şükrü Sözen tarafından takdim edildi. Başkan Sözen ayrıca dereceye giren tüm öğrencilere bisiklet hediye etti.

ÇOCUKLARDAN YIL SONU GÖSTERİSİ

Ödül töreni sonrasında ise Manavgat Belediyesi Çocuk Kültür Merkezi öğrencilerinin hazırladığı program gerçekleşti. Öğrenciler hazırladıkları modern dans, kaşık oyunu ve skeçle yıl sonu gösterilerini sundu. Ödül töreni ve yıl sonu gösterisine öğrencilerin aileleri ve vatandaş da yoğun ilgi gösterdi. Gösteri sonunda aileler eğitimden ve yıl sonu gösterisinden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyerek, Başkan Şükrü Sözen'e ve Çocuk Kültür Merkezi ailesine teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!