Başkan Şahin Karaöz’de Halkı Dinledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Şahin Karaöz’de Halkı Dinledi
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2015 10:34

İLK TOPLANTIYI KARAÖZ’DE GERÇEKLEŞTİREN AKSU BELEDİYE BAŞKANI HALİL ŞAHİN, VATANDAŞLARIN SORUN VE TALEPLERİNİ DİNLERKEN, SORULARI DA YANITLADI.

Antalya’nın Aksu ilçesinde Belediye Başkanı Halil Şahin mahalle toplantıları ile halkın isteklerini dinlemeye başladı.
İlk toplantıyı Karaöz’de gerçekleştiren Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, vatandaşların sorun ve taleplerini dinlerken, soruları da yanıtladı. Konuşmasında hizmetlere merkezden başlandığını belirten Başkan Şahin, Karaöz Ortaköy’e yapılan ve şehit Oktay Güner’in adının verileceği parkla ilgili bilgiler ver.
Ev yapımının Aksu’nun kronik sorunu olduğunu kaydeden Başkan Şahin, “Bizden önceki 5 yılda inşaat sektörü adeta karaya vurmuş durumdaydı. Şimdi biz imar çalışmalarına ağırlık verdik. 11 mahallede sorunun çözümü için çalışmalar yapıyoruz. Tarım arazilerinde işçi evlerinin yapımının önünü açmak için çalışmalar hızla yürütülüyor. Karaöz’de de çalışmalar başlattık ama zamana ihtiyacımız var” dedi.
Başkan Şahin sulama kooperatifi ile ilgili sorulara da açıklık getirerek bu konu hakkında da alt yapı çalışmalarının başladığını aktardı. Başkan Şahin’in eşi Ümmü Şahin’in de yer aldığı halk toplantıda Başkan Şahin, mahalle sakinlerine her zaman yanlarında yer almaya çalıştığını ve tüm mahallelerin eksiklerinin giderilmeye çalışılacağını aktardı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!