Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2017 16:28

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Haberin Devamı

 

KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yurt genelinde düzenlenen mektup ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yurt genelinde "Gençlerden ecdada mektup" adıyla, "Çanakkale ve Sarıkamış'ın 100'üncü yılında 100 bin mektup" sloganıyla gerçekleştirilen yarışmada dereceye giren öğrenciler Kaymakam Polat Kara tarafından ödüllendirildi.

Kaymakamlıkta düzenlenen ödül törenine Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erol Koca, milli eğitim şube müdürleri, okul müdürleri ve yarışmada dereceye giren öğrenciler katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, yarışmada Antalya'dan 20 bin mektubun katıldığını ve 14-17 yaş kategorisinde Kumluca Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Destan Şara Aras'ın il birincisi olduğunu söyledi.

18 Mart Şehitler Günü kompozisyon dalında ise Kasapçayırı Ortaokulu'ndan Neva Karakaya'nın il ikincisi olduğunu aktaran Girgin, "Kumluca Kız İmam Hatip Lisesi öğrencisi Şuheda Aslanhan ecdada mektup yarışmasında il birincisi oldu. Kumluca İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mehmet Akif Arıtürk hafızlık yarışmasında il ikincisi oldu. Bu öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Ailelerine, öğretmenlerine teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Polat Kara da öğrencilerin başarısıyla gurur duyduğunu kaydetti. Kara, öğrencilerin başarısında emeği geçen öğretmen ve ailelerini de kutladığını da belirterek, "Öğrencilerimizin bilinçli olması geleceğimiz adına ümit veriyor. Geçmişini hatırlayan, ecdadına, manevi değerlerine sahip çıkan öğrencilerimiz bizim gururumuzdur" diye konuştu.

Kaymakam Polat Kara, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!