Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2016 16:19

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - AKSU İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 'Okulumda Kalite, Öğrencimde Kalite' projesi kapsamında çeşitli sınav ve yarışmalarda dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Ödül törenine Kaymakam Süleyman Erdoğan, Belediye Başkanı Halil Şahin ve eşi Ümmü Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aydoğmuş, Ak Parti İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Başçavuş Saim Çalışkan ve pek çok konuk katıldı.

Eğitim öğretim yılı boyunca yapılan çalışmalarda, sınavlarda ve yarışmalarda başarı elde eden öğrencilerin onurlandırıldığı törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen, "Amacımız hem başarıyı hem de motivasyonu arttırmak. Eğitimde ilçemizin başarısı yükseldi, ancak bu da yeterli değil daha çok çalışmamız gerekli" dedi.

'EĞİTİMLİ NESİLDEN ZARAR GELMEZ'

Belediye olarak eğitime her zaman büyük destek verdiklerinin altını çizen Belediye Başkanı Halil Şahin ise "Biz elimizi taşın altına koyuyoruz ve okullarımıza sahip çıkıyoruz. Eğitimde ciddi mesafeler aldık. Öğrencilerimize ne kadar destek olursak o kadar başarılı olurlar. Okulların standardının yükselmesi çok önemli. Atatürk Mahallesi'nde okul sorunu yaşanıyor. Okul sıkıntısını gidermek için planlamamız devam ediyor. Özellikle anneler eğitimin içine girmiş durumda" dedi.

"HAYATTA FARK OLUŞTURMALIYIZ"

Kaymakam Süleyman Erdoğan da hayatta fark oluşturulması gerektiğine vurgu yaptı. Erdoğan, "Başkasından farkımız olmalı, tatlı bir rekabet hayatın motivasyonudur. Çocuklarımızın başarısını kutluyorum. Önlerindeki uzun ince yolun her aşamasında başarılı olmalarını diliyorum. Tembellik, asalaklık bulaşıcıdır. Hep beraber üretmeliyiz, tembel olmamalıyız. Topyekûn bir seferberlik içinde çocuklarımıza sahip çıkmalıyız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından başarılı okullara ve öğrencilere ödülleri verildi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!