Barolarda seçim var

Güncelleme Tarihi:

Barolarda seçim var
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2018 10:18

Antalya Barosu’nda hafta sonu yapılacak başkanlık seçimleri için geri sayım başladı.Isparta Barosu’nda Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Burdur Barosu’nda da Ramazan Gedik yeniden seçildi.

Haberin Devamı

BATI AKDENİZ’DE SEÇİMLERİ

ANTALYA Barosu Seçimli Olağan Genel Kurulu 13-14 Ekim’de gerçekleştirilecek. İki yılda bir yapılan baro başkanlığı yarışına giren 3 aday, yönetim kurulu listelerini belirledi. Genç Avukat Meclisi’nin eski başkanı Ali Çağdaş Bozaner ve Alanya avukatlarından Ahmet Delikanlı ise yönetim kurulu üyeliğine bağımsız adaylığını açıkladı.
Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan, bir dönem üstlendiği başkanlık görevine devam etmek için yeniden aday olduğunu açıkladı. Balkan’ın yönetim kurulu listesi, Evrim Ercan, Feden Şengün Coşkun, Hidayet Canruh, Özhan Karazeybek, Metin Acar, Çağlar Şener, Lider Tanrıkulu ve Cenk Soyer’den oluşuyor.

İKİ YENİ ADAY

Antalya Barosu’nun yönetim kurulunda yer alan Can Ercan da seçimlerde başkanlığa adaylığını açıklayan isimlerden biri. Can Ercan’ın listesinde yönetim kurulu üyesi adayı olarak, Alper Köleoğlu, Emine Ören Yılmaz, Bayram Bayazıt, Seçil Mercan Gürsoy, Hayrullah Zafer Demir, Mehmet Ali Koç, Yeliz Özdemir ve Mehmet Kaya yer alıyor.
Tecrübeli avukatlardan Makbule Tanış, adaylığını açıkladı. Tanış’ın genel kurulda seçilmesi halinde birlikte çalışacağı yönetim kurulu adayları ise Nazan Acar Ergin, Koray Şimşek, Ebru Çebi, Görken Kadıgil, Çiğdem Baysal, Mustafa Perçin, Pınar Toğaç Bulut, Ömer Efe olarak belirlendi. 

 

Haberin Devamı

ISPARTA VE BURDUR’DA SEÇİM

Isparta Barosu’nun 30’uncu olağan genel kurulunda, 2010’dan beri başkanlık yapan ve tek aday olarak yeniden aday olan Gökmen Hakkı Gökmenoğlu 5’inci kez başkan seçildi. Burdur Barosu’nda ise 44’üncü olağan genel kurulda seçime tek aday olarak giren mevcut başkan Ramazan Gedik, delegelerin tamamının oyunu alarak güven tazeledi.

 

BAKMADAN GEÇME!