Barakada yaşayan Arıcı'ya yardım eli

Güncelleme Tarihi:

Barakada yaşayan Arıcıya yardım eli
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2017 11:50

Barakada yaşayan Arıcı'ya yardım eli

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde 10 metrekarelik naylon ve kartondan yapılma barakada yaşamını sürdüren Hüseyin Arıcı'yı ziyaret eden Ak Parti Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç, Büyükşehir Belediyesi tarafından kendisine prefabrik ev yapılacağını söyledi. Arıcı'ya gıda ihtiyaçları için de sosyal kart verildi.

Ak Parti Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç, Kavaklı Mahallesi'nde naylon ve kartondan yaptığı barakada yaşamaya çalışan Hüseyin Arıcı'yı ziyaret etti. Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Öz ve Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş'ün eşlik ettiği Enç, Hüseyin Arıcı'nın sorunlarını dinledi. Enç, Arıcı'ya bundan sonra hayatını daha rahat idame ettirebilmesi için Büyükşehir Belediyesi tarafından prefabrik bir ev yapılacağını söyledi. Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş de Hüseyin Arıcı'ya gıda ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için sosyal kartı verdi.

Hüseyin Arıcı, milletvekilinin kendisini ziyaret etmesinden çok memnun olduğunu söyleyerek, "Milletvekilimiz o kadar işinin arasında üşenmemiş. Beni ziyaret etmesinden memnun oldum. Devletimizin yanımda olması çok iyi. Devletimiz benim için ne gerekiyorsa yapıyor. Düzenli engelli maaşımı da alıyorum Allah razı olsun. Devletimiz olmasa açlıktan ölürdüm" dedi.

Ziyaretin ardından milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ve beraberindekiler önce MATSO Denizcilik Lisesi'ni ziyaret ederek yapımı devam eden tersane hakkında bilgi aldı ardından Çeltikçi, Aşağı Işıklar, Demirciler ve Külcüler mahallelerinde vatandaşla bir araya geldi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!