BAKSİFED genel kurulu yapıldı

Güncelleme Tarihi:

BAKSİFED genel kurulu yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2017 15:47

 BAKSİFED genel kurulu yapıldı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - BATI Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu'nun (BAKSİFED) gerçekleştirilen seçimli 7'nci Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Ali Eroğlu yeniden seçildi.

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) Toplantı Salonu'nda yapılan genel kurulun divan başkanlığını Ergin Civan yaptı. BAKSİFED Başkanı Ali Eroğlu, 2016 yılı faaliyet raporunu okudu, yapılan çalışmaları anlattı. Başkan Ali Eroğlu, bölge ve ülke ekonomisinin kalkınması amacıyla kurulan federasyonun, iş adamları derneklerinin sorunlarına çözüm üretmek amacıyla çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. BAKSİFED'in çok sesli bir federasyon olduğuna değinen Başkan Eroğlu, "Ülke ekonomisinin katma değerini artırmak için bir aradayız. İş insanlarının bölgede gerçekleştireceği istihdam ve projelere katkı koymaya devam edeceğiz" dedi.

Genel kurulun ardından Başkan Ali Eroğlu, oybirliğiyle yeniden seçilirken, yönetim kurulu üyeliklerine ise Abdullah Erdoğan, Akın Tabaklar, Turgay Akar, Ahmet Kasapoğlu, Leman Sedef Tuna, Figen Sayın, Osman Kurt, Hasan Büyükçam, Mustafa Hulusi Söylemez getirildi.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!