BAKA, proje hazırlama eğitimlerine başlıyor

Güncelleme Tarihi:

BAKA, proje hazırlama eğitimlerine başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2018 12:15

BAKA, proje hazırlama eğitimlerine başlıyor

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - BATI Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), 2018 Mali Destek Programları hakkında Isparta, Antalya ve Burdur'da proje hazırlama eğitimi verecek.

BAKA, Küçük Ölçekli Altyapı' ile 'Yenilenebilir Enerji' alt başlıklarından oluşan 2018 Mali Destek Programları hakkında proje hazırlama eğitimlerine 23 Ocak Salı günü Isparta'da başlayacak. Eğitimler, 24 Ocak Çarşamba günü Antalya'da, 25 Ocak Perşembe günü de Burdur'da 13.30 ile 18.00 saatleri arasında verilecek. Eğitimde, fikrin projeye nasıl döndürüleceği, mantıksal çerçeve yaklaşımı, faaliyet planı, bütçe, iş planı kavramları, teklif hazırlama ve sunma süreci ile başvuru formu, eklerin doldurulmaları, hangi projelerin kabul göreceğini, dikkat etmeleri gereken noktalar, projelerin uygulanma yeri ve süreleri, maliyetlerin uygunluğu, destekten karşılanabilecek maliyetler, program ile hedeflenen sektör ve alanlar, değerlendirme süreci ile sonrası anlatılacak.

BAKA'nın 'Küçük Ölçekli Altyapı' ile 'Yenilenebilir Enerji' alt başlıklarından oluşan 2018 Yılı Mali Destek Programlarının bütçesi toplam 20 milyon TL. Doğrudan finansman desteği sağlayacak 2018 Yılı Mali Destek Programları hakkında detaylı bilgi, başvuru rehberi ve eklerinin tamamı http://www.baka.gov.tr internet sitesinden temin edilebiliyor. 2018 Mali Destek Programları için başvurular internet üzerinden (KAYS) 09 Mart 2018 saat 23.59'a kadar yapılabilecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!