Aysa, Cezayir'de podyuma çıkacak

Güncelleme Tarihi:

Aysa, Cezayirde podyuma çıkacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2016 13:12

Aysa, Cezayir'de podyuma çıkacak

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da kasım ayında düzenlenen Future Fashion Faces World 2016 yarışmasında Türkiye'yi temsil ederek Miss Euarasia tacını takan 1.78 boyundaki manken Asya Demir, Cezayir'de podyuma çıkacak.

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi manken Asya Demir, kariyerine hız kesmeden devam ediyor. Future Fashion Faces World 2016 yarışmasında Türkiye'yi temsil ederek Miss Euarasia tacını takan Asya Demir, yarışmadan sonra ilk olarak Yunan adalarında düzenlenen moda çekiminde objektif karşısına geçti. Asya Demir şimdi ise Cezayirli modacı Mohammed Mehaoudu'un düzenlediği moda günlerinde podyuma çıkmaya hazırlanıyor.

Haziran 2017'de gerçekleşecek dev projede, dünyanın farklı ülkelerinden gelen 100'ün üzerinde model yürüyecek. Aynı zamanda dünyaca ünlü modacıların geleceği etkinlikte podyuma çıkabilmek, prestij açısından da oldukça önemli.

Emy Mankenlik Okulu sahibi Eda Meltem Yılmaz defileye katılacak Asya Demir'in çok başarılı ve gelecek vaat eden bir model olduğunu söyledi. Asya'nın mankenlik eğitimini tamamlayarak yarışmadan iyi bir dereceyle dönmesinin kendilerini gururlandırdığını belirten Yılmaz, moda devlerinin bir araya geleceği defile zinciri için hazırlıklara başladıklarını kaydetti. Kendi mankeninin defilede yürüyecek olmasının mutluluğunu yaşadığını anlatan Yılmaz, "Cezayir'den gelen teklifi olumlu sonuçlandırdık. Asya, ülkemizi her zaman en iyi şekilde temsil edecektir. Defilede başarılı olup dikkatleri üzerine toplayacağına eminim" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!