AVM'de doğum fotoğrafları sergisi

Güncelleme Tarihi:

AVMde doğum fotoğrafları sergisi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2016 09:38

AVM'de doğum fotoğrafları sergisi

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - FOTOĞRAF sanatçısı Sedef Hülagü, doğum evlerinde çektiği fotoğraf karelerinin yer aldığı sergisini Shemall Alışveriş Merkezi Fuayesi'nde açtı.

Antalya'da fotoğraf sanatçısı Sedef Hülagü'nün 'Doğum Öncesi Ve Sonrası Fotoğraf Sergisi'nin açılış kurdelesini davetliler kesti. Açılış törenine, Hülagü'nün doğun anlarını fotoğrafladığı bazı anneler de çocuklarıyla birlikte katıldı. Antalya'ya yerleşmeden önce İstanbul'da modellik ve dizi oyunculuğu yaptığını belirten Sedef Hülagü, evlendikten sonra baba mesleği olan fotoğrafçılığa yöneldiğini söyledi. Hülagü, 8 yıl önce Antalya'daki özel hastanelerin doğumhanelerine girerek doğum fotoğrafları çekmeye başladığını aktardı.

Bugüne kadar sayısız bebeğin dünyaya geliş anlarını görüntülediğini aktaran Sedef Hülagü, "Özel istek üzerine bir anne adayının hamileliğinin son günlerini, doktor kontrollerini, hastaneye gelişini, doğumhane de bekleyişini, bebeğinin dünyaya gelişini, bebeğin aileyle tanışmasını, ilk emzirme anını, bebeğin bir yaşına gelene kadar geçen zaman içindeki gelişimini fotoğraf karelerine aktarıyorum. Bebeğin ilk doğum günü kutlamasını da fotoğraflayıp, çalışmalarımı albüm şeklinde aileye teslim ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!