AÜ'nün şampiyonu Göz Bankası

Güncelleme Tarihi:

AÜnün şampiyonu Göz Bankası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2017 13:37

AÜ'nün şampiyonu Göz Bankası

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Personel Futbol Turnuvası final maçıyla sona erdi.

Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda nisan- mayıs ayları boyunca gerçekleştirilen 15. Geleneksel Personel Futbol Turnuvası'nda 14 takım karşılaştı. Finalde, Göz Bankası ile Besyo Takımları şampiyonluk için mücadele etti. Çekişmeli geçen mücadelesinin normal süresi 1-1 tamamlandı. Seri penaltı atışları sonunda Göz Bankası 6-5 kazanarak şampiyon oldu.

Final maçını izleyen AÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, "Başarılı bir turnuva geçirdik. Turnuva boyunca takımlar arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı ama daha önemlisi olan dostluk ve centilmenlikle yarışıldı. Samimi bir ortamda oynanan maçlar akademik ve idari personellerimizin kaynaşması, birlik ve beraberliğin artmasına vesile oluyor. Turnuvada benim de oyuncusu olduğum Göz Bankası takımı şampiyonluğu kazandı. Kazanan takımımızı ve turnuva boyunca mücadele veren tüm takımlarımızı tebrik ediyor, turnuvayı düzenleyen Tertip Komitesine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!