ATG mangalda buluştu

Güncelleme Tarihi:

ATG mangalda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2016 17:42

ATG mangalda buluştu

Haberin Devamı

 

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)- İKİ yıl önce internet üzerinden örgütlenen Antalya Taksiciler Grubu (ATG), Beach Park Girişi'ndeki otoparkta 'Yaza Merhaba' mangal partisi düzenledi.

Antalya'da hizmet veren taksiciler 'Yaza Merhaba' pikniğinde bir araya geldi. 2400 üyesi bulunan ATG'den onlarca taksicinin ilgi gösterdiği partide konuşan grup sözcüsü Serdar Üral, eskiden birbirinden çok uzak olan taksici esnafının, artık yakınlaştığını söyledi. Yardımlaşma ve dayanışmayı ilke olarak benimsediklerini belirten Serdar Ünal, sosyal sorumluluk projelerine de imza attıklarını söyledi.

Acil kan ihtiyacı olan kan, aracı kaza yapana maddi destek, cenaze ve düğünlere yüksek oranda katılım sağladıklarını kaydeden Serdar Ünal, "Biz gönüllü olarak önümüzdeki günlerde para toplayarak şehit ailelerine verilmek üzere bir vakfa bağışta bulunacağız. Bunu süreklilik haline getireceğiz. Alkol ve emniyet kemerine dikkat çekmek için araçların arkalarına bilgilendirme yazıları yazacağız. Ayrıca, anlaştığımız 35-40 firma taksici esnafına indirimler uyguluyor. Bugünkü mangal partimizi de Gold Cleaner isimli firma karşıladı" dedi. Taksici esnafı mangal partisinden sonra sessizce dağıldı.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!