ANTALYASPOR SAHİPSİZ KALMAZ

Güncelleme Tarihi:

ANTALYASPOR SAHİPSİZ KALMAZ
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2021 09:13

Öztürk ailesinin şok istifası sonrası Antalyaspor Kulübü Derneği ve Antalyaspor Vakfı Başkanlığı görevini devralan Mustafa Yılmaz, Hürriyet'e konuştu, camiaya birliktelik çağrısı yaptı.

Haberin Devamı

ÖZTÜRK ailesinin aldığı şok istifa kararı sonrası Antalyaspor Kulübü Derneği ve Antalyaspor Vakfı Başkanlığı görevini devralan Mustafa Yılmaz, Hürriyet’e konuştu. Ali Şafak Öztürk ve Fikret Öztürk’ün aldığı karara saygı duyulması gerektiğinin altını çizen Yılmaz, “Öztürk ailesinin katkıları ortada. Alınan karar camiamıza hayırlı olsun” diye konuştu.

TOPLANTILAR BAŞLADI
Bundan sonra yürütülecek süreci planlamak adına dernek ve vakıfta görev yapan isimler bir araya gelerek yol haritası çizeceklerini kaydeden Yılmaz, “9 Şubat tarihinde yapmayı planladığımız kongreye kadar süreci en iyi şekilde yöneteceğim. Herkesin fikri alınıp doğru bir yönetim oluşturmamız gerekiyor. O yüzden hızlı hareket ediyoruz” dedi.

ŞÜKRAN DUYMALIYIZ
“Antalyaspor hiç bir döneminde sahipsiz kalmadı” diyen Yılmaz, sözlerine şöyle devam etti: “Artık doğru bir gelenek oluşturmalıyız. Gerek başkanlık yapmış gerek kurullarda görev almış isimlere şükran duymamız gerekiyor. Bu isimleri sürekli eleştirmek yerine takdir etmeliyiz. Böyle yaparsak bundan sonraki süreçte insanlar Antalyaspor’da görev almaktan korkmaz.”

Haberin Devamı

ANTALYA RAHAT OLSUN
“Hep bir önceki dönemde görev yapanların eksiklerini sorgulamak yerine onlara teşekkür edelim ki bağlarımız kuvvetlensin. Ben de bu kritik süreç içinde bunu yapmaya çalışacağım. Başarılı olacağımı da düşünüyorum. Antalyalılar da rahat olsun. Antalya’ya hizmet edecek, Antalyaspor’u daha iyi yerlere getirecek değerli isimler var.”

ELEŞTİRİYE İZİN YOK
“Açıkça söylüyorum; başkanlık sürecimde hiç kimseyle ilgili eleştiriye izin vermeyeceğiz. Çünkü içinde bulunduğumuz süreçte birlik olmak zorundayız. Antalyaspor bu kentin en önemli markası. Kolay olan eleştirmek, yapılması gerekense bir arada durmak. Şu anda parçalanmaya gerek yok. Başka şehirlerden bu tür örnekleri almalıyız.”

BAKMADAN GEÇME!