Antalyaspor- Osmanlıspor maç sonu

Güncelleme Tarihi:

Antalyaspor- Osmanlıspor maç sonu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2016 00:51

Antalyaspor- Osmanlıspor maç sonu

Haberin Devamı

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYASPOR Yardımcı Antrenörü Erol Malkoç, iyi mücadele ettiklerini söyledi. Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay ise her iki takım için de zor bir maç olduğunu belirtti.
Antalyaspor- Osmanlıspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunan Antalyaspor Yardımcı Antrenörü Erol Malkoç, ligin ilk maçında iyi bir maç oynandığını belirterek, karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını hatırlattı. Maçın ilk dakikasından 90’ıncı dakikaya kadar kazanmak isteyen bir Antalyaspor olduğunu aktaran Erol Malkoç, “Kırmızı kart olmasaydı, daha güzel bir maç olurdu. Ama bugün oynanan oyun ve mücadeleden memnunum. Tüm arkadaşları, tüm ekibi kutluyorum” dedi.
Bir gazetecinin geçen yılki kadro ile sezona başlamalarını hatırlatması üzerine Erol Malkoç, “Bizim geçen yıldan kalan bir kadromuz var. Yeni oyuncuların ise alışma dönemi var. Bu aşılırsa her arkadaş takıma entegre olacak” diye konuştu.
Malkoç, hakemin yönetiminin sorulması üzerine ise bunu seyircilerin takdirine bıraktığını kaydetti.
‘ANTALYASPOR SAYGIYA DEĞER BİR MÜCADELE ORTAYA KOYDU’
Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay ise sıcak Antalya akşamında iki takım için de zor bir maç olduğunu söyledi. Rakibin 10 kişi kalmasının işlerini kolaylaştıracağını düşündüğünü belirten Mustafa Reşit Akçay, “Antalyaspor’u tebrik etmek gerekir. Saygıya değer bir mücadele ortaya koydular. Kendilerini tebrik ediyorum. Bizim pozisyonlarımız var ama değerlendiremedik” dedi.
Rakibin 10 kişi kaldıktan sonra pas tercihlerinin hatalı olduğuna vurgu yapan Mustafa Reşit Akçay, “Gol pozisyonlarını artırabilirdik. Ligin ilk maçında deplasmanda alınan 1 puanın altın değerinde olduğunu söyleyebilirim” diye konuştu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!