Antalyalılara hafta sonunda bale keyfi

Güncelleme Tarihi:

Antalyalılara hafta sonunda bale keyfi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2018 10:34

Antalyalılara hafta sonunda bale keyfi

Haberin Devamı


 
ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Devlet Opera ve Balesi (Antalya DOB), Çaykovski'nin dünyaca tanınan Kuğu Gölü Balesi'ni cumartesi gecesi Antalyalılar için sahneliyor.
Çaykovski'nin 1875 yılında Bolşoy Balesi için bestelediği eser, 3 Şubat Cumartesi saat 20.00'de Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için tekrar sahneleniyor. Koreografisi Armağan Davran ve Volkan Ersoy, kostüm tasarımı Savaş Camgöz, dekor tasarımı Gürcan Kubilay ve ışık tasarımı Fuat Gök tarafından hazırlanan Kuğu Gölü'nde, temiz bir aşkın büyü ve kötülüğe nasıl galip geldiği anlatılıyor. Sahnelendiği günden bu yana kapalı gişe oynayan eserde Antalya DOB orkestrasını, şef Hakan Kalkan yönetecek.
Çaykovski'nin müziğiyle dünya bale tarihinin en sevilen yapıtı olarak bilinen ve dünyada en çok sahnelenen balelerden biri olan eserde 'Odette' ve 'Odile' rolünü Iaroslava Volkova, 'Prens Siegfried' rolünü Tolga Burçak, 'Von Rothbart' rolünü Artur Ivanov canlandıracak.
Eserin 20 ve 30 TL olan biletleri Haşim İşcan Kültür Merkezi'ndeki opera gişesinden ve www.biletiva.com internet adresinden temin edilebilir.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!