Antalyalı 2 manken en iyi olmak için yarışacak

Güncelleme Tarihi:

Antalyalı 2 manken en iyi olmak için yarışacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2016 11:13

Antalyalı 2 manken en iyi olmak için yarışacak

Haberin Devamı

İbrahim LALELİ/ ANTALYA, (DHA) - DÜNYANIN en iyi erkek ve kadın mankeninin seçildiği Fature Fashion Faces World yarışmasında bu yıl Türkiye'yi Antalyalı iki manken temsil edecek. Emy Organizasyon Zerafet & Mankenlik Okulu öğrencisi Asya Demir ile Görkem Varol, jüri karşısında ter dökecek.
13 Kasım günü 30 ülkeden gelecek finalistlerle birlikte Limak Limra Otel'de kampa girecek olan 21 yaşındaki Asya Demir kadın mankenler kategorisinde, 22 yaşındaki Görkem Varol ise erkek mankenlerle birlikte 19 Kasım günü düzenlenecek finalde jüri karşısına çıkacak.
Dünyanın en iyi kadın ve erkek mankeni olmak istediklerini belirten ikili, yarışma öncesi kendi kamplarını oluşturduklarını söyledi. Yemeden içmeye, uyku düzeninden spora 24 saat süren detoks uyguladığını belirten 1.78 boyunda 90-62-94 ölçülerindeki Asya Demir, "Yarışma için gün sayıyorum. Çok heyecanlıyım. Aynı zamanda Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler 3'üncü sınıf öğrencisiyim. Kamp süresince okulumu bir süre ihmal edeceğim. Dünyanın en iyi mankeni seçilmek için çalışacağım" dedi.
Görkem Varol da dünyanın en iyi erkek mankeni olmak içir ter dökecek. Spor salonundan çıkmadığını, ancak çok fazla kas sahibi olmak istemediğini vurgulayan Varol, "Mankenlikte büyük kas iyi bir şey değil. Fit olmak ve tanıtacağın ürünü en iyi şekilde taşımak önemli. Yarışmadan dereceyle döneceğimi düşünüyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!