ANTALYA’DA BAYRAM UMUDU

Güncelleme Tarihi:

ANTALYA’DA BAYRAM UMUDU
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2021 09:09

Antalya esnafı 9 günlük Kurban Bayramı tatiline hazır. Bayramla birlikte yaşanan iç turizmin esnaf açısından can suyu olduğunu söyleyen AESOB Başkanı Adlıhan Dere, yüksek fiyat uygulanmaması çağrısında bulundu.

Haberin Devamı

PANDEMİ döneminden kaynaklanan ekonomik sorunların yaz sezonu ile birlikte çözüme kavuşmasını umut ettiklerini söyleyen Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Kurban Bayramı’nın esnaf açısından can suyu olacağını kaydetti. Bayramın iç turizmi hareketlendirirken, Antalya sokaklarına da canlılık getireceğini belirten Dere, hem esnafın, hem de vatandaşın beklentisinin son derece yüksek olduğunu dile getirdi.

 ANTALYA’NIN OLUMLU ALGISI

9 günlük bayram tatilinin esnaf açısından büyük bir avantaj olduğunu belirten Dere, “Kente gelen misafirlerimizi, Antalya’ya gösterdikleri yoğun ilgiye yakışır şekilde ağırlayacağız. Ziyaretçilerin yüksek memnuniyetle Antalya’dan ayrılmasını sağlamak, turizmde başarının kalıcılığı için çok önemli. Antalya’yla ilgili yıllar içinde ve elbirliğiyle oluşturduğumuz olumlu bir algı var. Bu algıda esnafımızın turistle iletişimde gösterdiği özenin büyük etkisi var” diye konuştu.

BOL KAZANÇLI BİR BAYRAM

Haberin Devamı

Pandemiden dolayı geçen yıl zor bir dönem atlatıldığını ifade eden Dere, şunları söyledi: “Esnafımızın, dar günlerin bu sezonda sona ereceğine yönelik ciddi bir beklentisi var. Bir önceki yıl yaşanan kriz bir şekilde atlatıldı. Bu yıl da beklenti yüksek. Bol kazançlı bayram dönemi geçireceğimizi düşünüyoruz. Misafirlerimiz Antalya’dan memnun ayrılacak.”

YÜKSEK FİYATA GEÇİT YOK

“Ekonomimizin kötüye gitmesine destek olan fırsatçılar var. Yüksek fiyat uygulayıp tüketiciyi mağdur edenlere geçit vermemek için çalışıyoruz. Bayramda vatandaşımız geleneksel şekilde alışveriş yapsın. Küçük esnafımız kazansın. Gelen yerli ve yabancı misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak bizim görevimiz. Adil fiyat politikası turizmin sürekliliği için çok önemli. Menülerde fiyatların açık şekilde yazılı olması konusunda tüm üyelerimize uyarıda bulunduk” dedi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!