Antalya'da 1 Mayıs'ın adresi Cumhuriyet Meydanı

Güncelleme Tarihi:

Antalyada 1 Mayısın adresi Cumhuriyet Meydanı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2016 10:19

Antalya'da 1 Mayıs'ın adresi Cumhuriyet Meydanı

Haberin Devamı

 

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle iki farklı etkinlik düzenlenecek. İki etkinlikte de Aydın Kanza Parkı'ndan Cumhuriyet Meydanı'na düzenlenecek yürüyüşler sonrası basın açıklaması yapılıp halay çekilecek.

1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle Antalya'da iki ayrı program belirlendi. İşçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak belirlenen 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı'nda, Antalya'da düzenlenecek iki kutlama programı, Aydın Kanza Parkı'ndan başlayacak yürüyüşlerin ardından Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak. İki program için sendikaların izin talebine Antalya Valiliği'nden onay verildi.

Türk-İş ve Birleşik Kamu İş konfederasyonlarına bağlı sendikalar öncülüğünde saat 10.00'da Aydın Kanza Parkı'nda toplanılacak. Saat 11.00'de ise buradan Güllük ve Cumhuriyet caddelerini takiben Cumhuriyet Meydanı'na kadar sürecek yürüyüş gerçekleşecek. Cumhuriyet Meydanı'nda sendika başkanlarının konuşmasının ardından halk oyunları ve halay gösterileriyle saat 13.30 sıralarında kutlama sona erecek.

İkinci kutlama programı da KESK, DİSK ve TÜRMMOB tarafından organize ediliyor. Bu etkinlikte ise saat 13.00'de Aydın Kanza Parkı'ndan Cumhuriyet Meydanı'na yürüyüş düzenlenecek. Yürüyüşün ardından basın açıklaması ve halaylarla İşçi Bayramı kutlanacak. İkinci etkinlik de saat 18.00'e kadar sürecek.



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!