Antalya OSB'nin şampiyonu AGT

Güncelleme Tarihi:

Antalya OSBnin şampiyonu AGT
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2016 14:16

Antalya OSB'nin şampiyonu AGT

Haberin Devamı



 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Firmalararası 1. Halı Saha Turnuvası'nın şampiyonu AGT Ağaç San. ve Tic. A.Ş. oldu.

Antalya OSB Müdürlüğü tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Firmalararası 1. Halı Saha Turnuvası, AGT Ağaç San. ve Tic. A.Ş. ile Ekiciler Süt Gıda Tarım Hayvancılık San. ve Tic. A.Ş. firmaları arasında oynanan final müsabakası ile sona erdi. 36 firmanın katıldığı turnuvanın şampiyonu AGT oldu. Şampiyona kupa ve madalyalarını Vali Muammer Türker ev OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar verdi.

ŞAMPİYONU PENALTILAR BELİRLEDİ

Park Antalya Spor Tesisleri'nde gerçekleşen ve yaklaşık 2 ay süren turnuvanın final maçı büyük bir heyecana sahne oldu. Maçın normal süresinde golsüz eşitlik bozulmayınca şampiyonu penaltı atışları belirledi. AGT takımının kalecisi Murat Akpınar, 3 penaltı atışını kurtararak takımını şampiyonluğa taşıdı. 4- 1 biten karşılaşma sonunda Ekici turnuva ikincisi, Türk Ytong San. A.Ş. ise üçüncü oldu. Turnuvanın en centilmen takımı seçilen Cam-Saş Cam Doğ. Mob. İml. İnş. San. Tic. A.Ş. ile attığı 21 gol ile turnuvanın gol kralı olan Türk Ytong takımının forveti Recep Yılmaz'a ödüllerini Başkan Bahar verdi.

DOSTLUK BAĞLARINI GÜÇLENDİRDİ

Turnuvanın bölgeye yeni bir heyecan getirdiğini ancak en büyük katkısının firma çalışanları arasında kuvvetli dostluk bağları oluşturduğunu belirten Başkan Bahar, “Antalya OSB'de çalışan, buraya emek veren herkes, benim büyük ailem diye nitelendirdiğim yapının bir ferdidir. Aile bireylerimiz arasındaki muhabbetin artması, yeni ve ebedi dostluk bağlarının kurulabilmesi için insana ve duyguya yatırım yapmak istedik ve Bölgemizde bu yıl ilk kez düzenlediğimiz firmalar arası hala saha turnuvası ile bu amacımızı pratiğe döktük" dedi.

TURNUVA HER YIL DÜZENLENECEK

Turnuvanın Antalya OSB'nin gelenekselleşen bir kültürü haline geleceğini aktaran Ali Bahar, “Önümüzdeki yıllarda aynı heyecanla ama daha da büyüyerek devam edecek turnuvamızın gerçekleşmesinde emeği geçen tüm Bölge Müdürlüğü personellerimize, gerektiğinde üretimini göz ardı edip çalışanlarını bu turnuva için yüreklendiren değerli sanayicilerimize, takım kadrolarında yer alan, kazanmak ve firmasını en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edip ter döken değerli kardeşlerimize teşekkür ederim. Önümüzdeki yılki turnuvada daha geniş katılımla yine bir arada olmak en büyük arzumuzdur" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!