Antalya halkından özür dileriz

Güncelleme Tarihi:

Antalya halkından özür dileriz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2016 11:02

Antalya’daki Lyrboton Kome Antik Kenti’ne, usulsüz çöp döktüğünün Hürriyet Akdeniz’de yayınlanmasının ardından Yeşil Gönen firmasından açıklama geldi.

Haberin Devamı

ANTALYA kent merkezinin 15 kilometre kuzeyinde Varsak yakınlarında bulunan Lyrboton Kome Antik Kenti’nde firmanın logosunu taşıyan bir çöp kamyonu tarafından dökülen moloz, cam, şişe ve pet atıklarının görüntüleri tarih ve çevre duyarlılığı olan çok sayıdaki okurun tepkisine neden oldu. Hürriyet Akdeniz Yazı İşleri Müdürü Alper Beyaz’ın 11 Aralık Pazar günkü ‘Git Nereye Dökersen Dök!’ başlığıyla yayınlanan köşe yazısında söz ettiği antik kente usulsüz çöp dökmeyle ilgili Yeşil Gönen firmasından cevap geldi. 

‘ZARARI GİDERECEĞİZ’
Fotoğrafların gazetede yayınlanmasının ardından Yeşil Gönen Firma Yöneticisi Erdal Özçivi, “Böyle bir haberin muhatabı olmaktan son derece üzgünüz. Antalya halkından özür dileriz. Hiçbir bahanenin altına sığınmadan üzerimize düşen tüm sorumluluğu kabul ederek verdiğimiz zararı en kısa zamanda telafi etmeyi taahhüt ederiz. Dökülen bir kamyon molozun karşılığı olarak 10 kamyon molozun o bölgeden temizlenerek hatamızı bir nebze olsun azaltmak isteriz. Verdiğimiz zararı gidermek ve antik kentin ayakta korunmasına katkıda bulunmak amacıyla yarın bölgeye araç gönderip geniş bir temizlik yaptırma planlaması yapıyoruz” dedi.

Antalya halkından özür dileriz


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!