'Angel Labs Akademisi' Antalya'da

Güncelleme Tarihi:

Angel Labs Akademisi Antalyada
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2016 13:34

'Angel Labs Akademisi' Antalya'da

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - SİLİKON Vadisi'nin ilk melek yatırımcı eğitimi 'Angel Labs Akademisi', Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) ev sahipliğinde Antalya'da yapıldı.

ANSİAD ev sahipliğinde, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı(BAKA) İstanbul Startup Angels, Borsa İstanbul Özel Pazar ve Uluslararası Girişimcilik Merkezi işbirliği ve AKİŞMER TTO desteğiyle gerçekleşen 'Global Melek Yatırımcı Akademisi', Akra Barut Otel'de gerçekleştirildi. Toplantıya, ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan, ANSİAD Girişimcilik Komitesi Başkanı Işık Yargın, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen, BAKA Antalya Koordinatörü Selin Şen, Akdeniz Üniversitesi Teknoloji Transfer (AKİŞMER) Merkez Müdürü Prof. Dr. Ayşe Odman Boztosun, AKİŞMER Birim Koordinatörü Yrd. Doç.Dr Nuray Atsan, Moroğlu Arseven'den Seyfi Moroğlu, ANSİAD yönetim kurulu üyeleri, iş ve ekonomi dünyasından isimler katıldı.

ANSİAD Girişimcilik Komitesi Başkanı Işık Yargın, ANSİAD'ın Antalya'da Girişimcilik Eko-Sisteminin dinamiklerini harekete geçirecek çalışmaları kararlılıkla sürdürdüğünü belirterek, ANSİAD'ın melek yatırımcılık konusunda refleks göstermesinin en önemli itici gücünün 13 yıldan bu yana yapmış olduğu girişimcilik haftası çalışmaları olduğunu söyledi.

ANSİAD'ın 2011 yılı temasının ekosistemin olmazsa olmazı ve önemi giderek anlaşılan 'Melek Yatırımcılık' olarak belirlendiğini anımsatan Yargın, derneğin 2011 yılından bu yana Melek Yatırım Ağlarının Antalya'da da kurulması için ulusal ağlarla çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi.

İstanbul Startup Kurucu Ortağı Gülsüm Çıracı ise 'Melek Yatırımcılık' kavram ve süreçleri hakkında bilgi verdi.

Eğitim sonunda ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan ve ANSİAD Girişimcilik Komitesi Başkanı Işık Yargın, katılımcılara teşekkür belgesi takdim etti. Eğitim, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!