Anaokulu öğrencilerinden hayvanlar için kampanya

Güncelleme Tarihi:

Anaokulu öğrencilerinden hayvanlar için kampanya
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 17:24

Haberin Devamı

ANTALYA (AA) – Kumluca Anaokulu öğrencileri, değerler eğitimi kapsamında hayvanlar için yardım kampanyası düzenlediler.

Kumluca Anaokulu öğrencileri tarafından, değerler eğitimi kapsamında "İyilik ve hoşgörü" temasıyla sokak hayvanları için gerçekleştirilen kampanyada, minikler sokak hayvanları için evlerde kullanılmayan battaniye, eski havlu ile yavru hayvanlar için kampet, mama ve süt topladılar.

Öğretmenleri gözetiminde topladıkları malzemeleri Kumluca Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezine getiren öğrenciler, burada görevliler eşliğinde getirdikleri süt ve mamaları hayvanlara verdiler.

Kumluca Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Veteriner Hekimi Sinan Ulusoy, belediye olarak sokak hayvanları rehabilitasyon merkezinde bulunan hayvanların her türlü sağlık kontrolleri, bakımları ve beslenmelerini sağladıklarını, bu konuda hayvansever vatandaşlardan da büyük destek gördüklerini söyledi.

Haberin Devamı

Küçük öğrencilerin kendi aralarında düzenledikleri kampanyanın da, küçük yaşta hayvan sevgisi kazandırılması adına güzel olduğunu ifade eden Ulusoy, öğrencilere ve öğretmenlerine kampanya için teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!