Alanya'da gıda denetimi

Güncelleme Tarihi:

Alanyada gıda denetimi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2016 17:13

Alanya'da gıda denetimi

Haberin Devamı

 

Engin ANAK/ALANYA, (DHA) - ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri tarafından Ramazan dolayısıyla gıda üretimi yapan işletmeler denetlendi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri Atatürk Caddesi'ndeki lokanta, kafe, fastfood işletmeleri, unlu mamuller, süt ve süt ürünleri ve et ürünleri üretimi yapan yerler ile gıda satış işletmelerini denetledi. Denetimler hakkında bilgi veren İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Rüzgar, halkın huzur içerisinde, Ramazan ayında sağlıklı gıda tüketebilmesi için rutin yaptıkları denetimleri artırdıklarını söyledi.

Ramazan ayının başlamasıyla üretim, toplu tüketim ve gıda satış yerlerini sıklıkla denetlediklerini kaydeden Müdür Rüzgar, "Ramazan ayı boyunca pastane, fırın, kasap, market, toplu tüketim yerleri, üretim yerleri, iftar çadırları ve toplu iftar yemeği verilen tüm yerleri denetlemeye devam edeceğiz. Denetimler sırasında işletmelerinde gerekli hijyeni sağlamayan ve son kullanım tarihi geçmiş gıda ürünleri bulunduran işletmelere gerekli yasal işlemleri yaptık" dedi.

Vatandaşın gıda ile ilgili her türlü şikayet ve talebini 174 Alo Gıda Hattı'na 7 gün 24 saat bildirebileceğini aktaran Müdür Rüzgar, denetimlerinin aralıksız süreceğini vurguladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!