Aksu'da geri dönüşüm eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Aksuda geri dönüşüm eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2016 10:28

Aksu'da geri dönüşüm eğitimi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - AKSU Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından 'Atık Yönetim Planı' çerçevesinde Celal Sönmez İlkokulu öğrencilerine 'geri dönüşüm' konulu eğitim verildi.
Celal Sönmez İlkokulu Konferans Salonu'ndaki eğitim seminerine, Aksu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Esen Bacak ile Çevre Teknikeri Zeynep Demirel'in yanı sıra Belediye Başkanı Halil Şahin'in eşi Ümmü Şahin de katıldı. 'Atık Yönetim Planı' çerçevesinde yürütülen seminerde, öğrencilere çevre bilinci aşılamak amacıyla çevre teknikeri Zeynep Demirel tarafından geri dönüşüm konusunda bilgiler verildi.
Çevre Koruma ve Ambalaj Atıklarını Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) tarafından seminere katılan öğrencilere 'Çevreci Kedi Çevki' dergisi ve broşürler dağıtıldı.
Semineri izleyen Belediye Başkanı Halil Şahin'in eşi Ümmü Şahin de öğrencilerle sohbet ederek, çevre temizliği konusunda duyarlı olmalarını istedi. Temizlik İşleri Müdürü Esen Bacak ise; "Öğrencilerimize çevre bilinci aşılamak amacı ile düzenlediğimiz eğitim çalışmalarımızdan birini daha tamamladık. Yıl boyunca 2 bin civarında üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencisine eğitim vermeyi planlıyoruz. Amacımız; öğrencilerimize ulaşmak kadar, 'Çevreci Kedi Çevki' dergisi ve broşürlerimiz ile ailelere de ulaşmak" dedi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!