AK Partili Belediye Başkanları Serik’te Buluştu

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Belediye Başkanları Serik’te Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2015 10:54

AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANLARI SERİK BELEDİYE BAŞKANI RAMAZAN ÇALIK'IN MİSAFİRİ OLDU. BAŞKANLAR HİZMET KOORDİNASYONU KONUSUNDA GÖRÜŞ ALIŞ VERİŞİNDE BULUNDULAR.

Antalya’nın AK Partili ilçe Belediye Başkanları Serik’te buluştu. Serik Belediye Başkanı Prof.Dr. Ramazan Çalık’ın misafiri olan belediye başkanları yerel yönetim hizmetleri ve belediyeler arası koordinasyon konularında görüş alış verişinde bulundular. Toplantıya Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu, Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik, Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer ve Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya katıldı.
Toplantıda, ilçeler arasında hizmet koordinasyonunun sağlanması konusunda görüş alışverişinde bulunup Serik’te yapılan çalışmaları yerinde incelendi. Serik Belediye Başkanı Çalık "Biz Ak belediyeler olarak büyük bir aileyiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Antalya’nın Mimarı Sayın Menderes Türel Bey başta olmak üzere Ak belediyelerin hizmetlerini ve projelerini ilçe belediye başkanlarımızla istişare ettik. Büyükşehir’imizin ilçemize sunduğu hizmetleri ve yerelde yaptığımız projeleri başkanlarımızla yerinde inceledik. Serik’teki değişimi fark ettiklerini belirttiler. Katılan ve yoğunluktan dolayı katılamayan değerli başkanlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!