AK Parti Milletvekili Samani, Seçim Çalışmalarını Korkuteli’nde Sürdürdü

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Milletvekili Samani, Seçim Çalışmalarını Korkuteli’nde Sürdürdü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2015 17:51

AK PARTİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ VE ADAYI HÜSEYİN SAMANİ, SEÇİM ÇALIŞMALARINI KORKUTELİ İLÇESİNDE SÜRDÜRDÜ.

AK Parti Antalya Milletvekili ve adayı Hüseyin Samani, seçim çalışmalarını Korkuteli ilçesinde sürdürdü.
Korkuteli ilçesi mahallelerini gezen AK Parti Antalya Milletvekili ve adayı Hüseyin Samani vatandaşın sorunlarını dinledi. Gümüşlü, Yelten, Kargın, Dereköy, Yeleme Başpınar, Taşkesik, ve Kırkpınar mahallelerini ziyaret eden Samani yoğun ilgi ile karşılandı.
Taşkesik Mahallesi’nde vatandaşlara seslenen Samani, “Biz dedik ki bu paradan 6 sıfırı atacağız. 1 Milyona tuvalete gidiliyordu. Dünya bize gülüyordu. Yani komik duruma düşüyorduk. Dediler ki ‘Yapamazsınız. Yaparsanız ekonomi batar. Çok zor durumda kalırsınız. Ülkeyi sıkıntıya sokarsınız.’ Biz dedik ki ‘Biz bunu bal gibi yaparız.’ Nitekim 6 sıfırı attık. Ve şu anda 1 milyon oldu 1 TL. Bir şey oldu mu? Olmadı. Daha da güçlendik. Onlara kalsa yapamazsınız diyorlardı. Tabi onlar kendi açısından bakıyor. Herkes kendinin ne yapabileceğini biliyor. Onlar yapamayacakları için bize de yapamazsınız diyorlardı” şeklinde konuştu.
Büyükşehir yasasının çıkmasından önce de pek çok eleştiri geldiğine dikkatçeken Samani, “Korkuteli’nin Taşkesik’ine nasıl hizmet götüreceksiniz. Gündoğmuş’un Köprülü’süne nasıl hizmet götüreceksiniz diyorlardı. Biz dedik ki siz götüremeyebilirsiniz. Siz kendi adınıza konuşun. Biz bunu
yapabiliriz dedik ve buralarda Büyükşehir ofislerini açtık. Koordinatörler atadık ve ASAT hizmetinden, yani su hizmetinden, ilaçlamadan, halk sağlığı hizmetinden, ilçe belediyesine ait olmayan yolların asfaltlanmasına kadar hizmetleri getirdik. Sadece asfaltla, sadece hastane yapmakla, sadece yol yapmakla, milletin ihtiyacı bitmiyor. Milletin sosyal ihtiyaçları da var. Biz bu hizmetleri de sağladık. Diyoruz ki ‘insanı yaşat ki devlet
yaşasın.’ İnsan hayatını kolaylaştıracağız. Ama muhalefet bu konulara farklı yaklaşıyor” dedi.
Antalya’ya yapılan hizmetleri de anlatan Samani, Korkuteli’ne yapılan 5 yıldızlı otel konforundaki hastaneyi örnek göstererek, şunları kaydetti:
“Onlarca yoğun bakım ünitesi olan, çocuk yoğun bakım ünitesi olan, eski hastanenin 4-5 katı büyüklüğünde yerler yapıyoruz. Kaç paraya mal oldu. 15-16 milyon TL ye mal oldu. Eski paraya göre ne demek bu. 15-16 çay parası demek. Düşünebiliyor musunuz biz 15-16 çay parasına bir hastane yaptırıyoruz. Oysa eskiden 15 çay parasına 15 kez tuvalete gidebiliyorduk. Mesele bu. Bu noktada ülke güçlendiği ölçü de biz bu imkanlara sahip oluruz.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!