Ak Parti Manavgat'ta kadın kolları seçimi

Güncelleme Tarihi:

Ak Parti Manavgatta kadın kolları seçimi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2017 10:35

Ak Parti Manavgat'ta kadın kolları seçimi

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - AK Parti Manavgat Kadın Kolları 5'inci olağan genel kurulunda tek aday olan Şeyma Ünal Karakaya, üyelerin tamamının oyunu alarak güven tazeledi.

Ak Parti Manavgat Kadın Kolları olağan genel kurulu MATSO Otogar Çok Amaçlı Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Kongreye, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Tülay Beşkonak Özçay, Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş, Manavgat İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Göktaş, belediye meclis üyeleri, ilçe yönetimi, ilçe kadın kolları başkanları, delegeler ve partililer katıldı.

Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Öz, kadın kollarının çok önemli olduğunu belirterek, "Kadınların elinin değmediği hiçbir şeyden hayır gelmiyor. Biz siyasete kadın elinin daha fazla değmesini istiyoruz. Her alanda en fazla kadına yer açan partinin Ak Parti olduğunu unutmamamız lazım. 2019 yılında çok önemli iki sınav vereceğiz. Bu sınavlardan alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum" dedi.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Şeyda Ünal Karakaya da "Kutlu davamızın önderi kurucu genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın durmak yok yola devam şiarınca durmadık, yorulmadık, bıkmadık ve vazgeçmedik. Bize ses veren herkese, partili, partisiz demeden, genç, yaşlı, engelli, ihtiyaç sahibi her vatandaşımıza el uzatmaya çalıştık" diye konuştu.

Konuşmaların ardından seçime geçildi. 420 üyeden 308'inin oy kullandığı seçimde, oyların tamamını alan mevcut Başkan Şeyda Ünal Karakaya ve yönetim kurulu üyeleri güven tazeledi. Kongrede ayrıca 56 il delegesinin de oylaması gerçekleştirildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!