AK Parti İl Başkanı Sümer, ATSO Dostlar Grubuna konuk oldu

Güncelleme Tarihi:

AK Parti İl Başkanı Sümer, ATSO Dostlar Grubuna konuk oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2016 17:59

Haberin Devamı

ANTALYA (AA) - AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Dostlar Grubu'nun düzenlediği toplantıya katıldı.

AK Parti Antalya İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, odanın Dostlar Grubu üyeleriyle bir araya gelen Sümer, Konyaaltı Sahil Projesi, Boğaçayı Projesi, EXPO 2016 Antalya gibi projelerle kentin marka değerini yukarılara taşıyacaklarını belirtti.
Kent dinamikleriyle sürekli istişare içinde bulunduklarını vurgulayan Sümer, "Biz her zaman, yaşadığı kenti için bir sözü olan bir projesi olanla ortak hareket etme gayretindeyiz. Gerçekleştireceğimiz projelere istişareyle karar veriyoruz, anketler düzenliyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımızla sık sık bir araya geliyoruz" dedi.

Sümer, 1 Kasım seçimlerinin ardından Antalya için verdikleri sözlerin gerçekleşmesi için hemen çalışmalara başladıklarının altını çizerek, giderek artan nüfus yüzünden trafik yoğunluğunun öncelikli çalışma alanları olduğunu vurguladı.

Haberin Devamı

Yarım kalan köprülü kavşak çalışmalarına devam edildiğini belirten Sümer, bu kavşaklar sayesinde Antalya'nın ana trafik hattının son derece rahatladığını bildirdi.

Batı çevre yolu inşaatına başladıklarını belirten Sümer, şunları kaydetti:

"İmar planında gerçekleşen küçük değişikliklerin ardından bu yolda kısa sürede tamamlanıp Antalya merkez trafiğimizi büyük ölçüde rahatlatacaktır. Finike ile Demre arası tünellerle geçilecek. Yeni yol projesi kısa zamanda tamamlanıp inşaatına başlanacak. Yine Adana'dan başlayarak Kalkan'a kadar uzanan duble çalışmaları devam ediyor. Konya yolunu 80 kilometre kısaltacak Alacabel Tüneli ile Antalyamızı daha güvenli ve hızlı ulaşılan bir şehir haline getiriyoruz."
ATSO Dostlar Meclisi Başkanı Sedat Belen, Sümer'e plaket verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!