AB Eğitim Programı'na yoğun ilgi

Güncelleme Tarihi:

AB Eğitim Programına yoğun ilgi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2016 15:42

AB Eğitim Programı'na yoğun ilgi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Uluslararası İlişkiler Bölümü ev sahipliğinde, Türk-Alman Dayanışma ve Entegrasyon Derneği ile Conrad-Adenauer Vakfı işbirliğiyle düzenlenen 'Avrupa Birliği Eğitim Programı'nı tamamlayan katılımcılara sertifika verildi.

AÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Yavuz Tekelioğlu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen sertifika törenine, AÜ Vekil Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, İİBF Dekan Vekili Prof. Dr. Ahmet Bayaner, İİBF Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şenol Kantarcı, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Vekil Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal törende yaptığı konuşmada, öğrencilerin bilimsel gelişimini destekleyecek etkinliklere her zaman destek vereceğini söyledi.

Bu tarz eğitim ve konferansların öğrencilerin uzmanlaşmasına katkı sağladığını ifade eden Prof. Dr. Ünal, "Öğrencilerin mezuniyet sonrasında kariyerlerine önemli mevkilerde devam etmesi için bu tür programların son derece önemli olduğunu düşünüyorum. İnanıyorum ki öğrenciler bu tarz programlara katılarak bilgi birikimlerine arttıracaklar ve meslek hayatında bir adım öne geçmiş olacaklardır" dedi.

Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şenol Kantarcı da sertifika programına öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Tören, öğrencilere sertifikalarının verilmesiyle sona erdi.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!