99. YIL RESEPSİYONU

Güncelleme Tarihi:

99. YIL RESEPSİYONU
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2022 10:15

Antalya Valisi Ersin Yazıcı ve Hanife Yazıcı’nın ev sahipliğinde Cumhuriyet’in 99’uncu yıl dönümü kutlamaları kapsamında cumhuriyet resepsiyonu verildi.

Haberin Devamı

 

ANTALYA’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Antalya Valisi Ersin Yazıcı cumhuriyet resepsiyonu düzenledi. Resepsiyonuna, Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İsmail Yüksek, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı Murat Sezgin, 3. Piyade Eğitim Tugayı Komutanı Kemal Çakıroğlu, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Antalya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanı Ali Bahar, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, milli sporcular, gaziler, şehit aileleri ile AFAD, UMKE, orman, itfaiye, emniyet, jandarma, sahil güvenlik personeli ve vatandaşlar katıldı.

Haberin Devamı

DÜNYANIN SÜPER LİGİNDE OLACAK
Vali Ersin Yazıcı, resepsiyonda yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Cumhuriyetimizin 99’uncu yılını kutlamak üzere herkes burada. Şehit aileleri, genç sporcular, bir ve beraberiz. Tek yumruk halindeyiz. Genç cumhuriyetimiz bu anlayışla, birlik ve beraberlik içinde yoluna devam ediyor. İnanıyoruz ve biliyoruz ki Türkiye Cumhuriyeti çok kısa bir süre içinde dünyanın süper liginde olacak. Bunu da kendilerine çok güvendiğimiz Türk gençliği ve Türk çocuklarının başaracağına inanıyoruz. Onlara devrettiğimiz Türkiye’yi bizden aldıklarından çok daha ileride kendi çocuk ve torunlarına devredecekler. Cumhuriyetimiz kutlu olsun. Yaşasın Cumhuriyet diyorum.”

YERLİ ARABA VURGUSU
Türkiye’nin yerli arabası TOGG’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel bir tanıtımla seri üretime geçmesini kutlayan Yazıcı, “Bugün buraya gelmeden önce hepinizle birlikte şahit olduğum mutluluğu bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak dile getirmek istedim. Nihayet, şükürler olsun ki bir yerli arabamız var artık. Tamamen bize ait. Düşünen, var eden, başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere mühendisinden işçisine, yöneticisine ve iş insanına o güzelliği bize sunan herkese şükranlarımı minnetlerimi sunmak isterim” dedi.

BAKMADAN GEÇME!